Μαϊος 2024 - Psts.gr

Συνεχίζεται η μετατροπή των οικισμών της Πάρου σε τηλεοπτικό πλατό, μιας και συνεχίζονται τα γυρίσματα της Βρετανικής σειράς Malice τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 18 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων, μας προσκαλεί σε εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο «Η Πάρος σήμερα. Τι έχουμε χάσει, τι διεκδικούμε;» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαϊου και ώρα 19:00 στην Παριανή Στέγη (Χαλκοκονδύλη 37 Αθήνα 8ος όροφος).
Ομιλητές:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου στα νησιά Σίφνο, Κέα και Κύθνο, οι εργασίες βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα νησιά της, συνεχίζονται για τις δυτικές Κυκλάδες με την ασφαλτόστρωση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Σερίφου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύριε Διοικητή του Α.Τ. Πάρου, Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την κατάσταση που λαμβάνει χώρα καθημερινά, τα απογεύματα, στους χώρους του Γενικού Λυκείου Πάρου (αύλειο χώρο, πίσω πλευρά κτηρίου Β΄, τουαλέτες μαθητών, πίσω πλευρά κτηρίου Α΄, γήπεδο ποδοσφαίρου) και να ζητήσω τη συνδρομή σας προκειμένου να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών καθώς και την ασφάλεια του σχολείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πρωτοβουλία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, διοργανώνεται για πρώτη φορά Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Αθλητικής Κοινότητας με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, α΄ και β΄ βαθμού, με θέμα «Η Στρατηγική πρόκληση αξιοποίησης των Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους ως μοχλοί ανάπτυξης και ενεργητικής ένταξης στη Δια βίου Άθληση», αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 από τις 10 το πρωί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμαρχος Πάρου Κωνσταντίνος Μπιζάς, με βάση την υπ. αρ. πρωτ. 8864/20-05-2024 (ΑΔΑ: ΨΡ42ΩΞΓ-9Α8) διακήρυξη, προκήρυξε την δημόσια, μειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία, για την εύρεση και μίσθωση ακινήτων για χώρους στάθμευσης, στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου, πλησίον του παραδοσιακού οικισμού της Παροικίας και της περιφερειακής οδού (Αγίας Θεοκτίστης), εκτάσεως από 500 τ.μ. και άνω εκάστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα από 25.000.000 ευρώ οι ζημιές στις εταιρείες παροχής συνδρομητικών υπηρεσιών - Συνέλαβαν τέσσερα μέλη της οργάνωσης σε Αττική, Πάτρα και Βοιωτία - Αναμένεται κύμα διώξεων, έχουν ταυτοποιηθεί 50.000 χρήστες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θέμα της ορθής αποθήκευσης των αυγών προκύπτει πολύ συχνά ως ερώτημα στο μυαλό μας κάθε φορά που επιστρέφουμε στο σπίτι από το σουπερμάρκετ. Και σίγουρα έχουμε διαβάσει ή ακούσει διάφορα περί ορθών και απαγορευμένων μεθόδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσοίωνα είναι τα προγνωστικά δεδομένα για την πορεία της θερμοκρασίας το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ευρώπη, όπως δημοσίευσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μεσοπρόθεσμων Μετεωρολογικών Προγνώσεων (ECMWF).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκβίαζαν επιχειρηματίες για λεφτά - Πώς δρούσαν - Η αρχηγός είχε αναλάβει το συντονισμό τη λήψη και τη διανομή στα υπόλοιπα μέλη των χρημάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 37

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos