Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Χαμός επικράτησε στο ΟΑΚΑ μετά την εντολή των διαιτητών για εκκένωση του γηπέδου στον τέταρτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα τραγικό εύρημα, θλιβερό απομεινάρι ενός ταξιδιού προς την ευρωπαϊκή «γη της επαγγελίας», ανακάλυψε παριανός ψαράς στην παράκτια θέση Περιβολάκια στη βόρεια Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εκτιμήσεις που δίνουν τον συγκεκριμένο αριθμό βασίζονται στις μαρτυρίες των επιζώντων του ναυαγίου, καθώς και στα όσα είπαν οι δουλέμποροι οι οποίοι συνελήφθησαν από τις Αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κληρωτίδα για την κλήρωση με κωδικό: 2610 είναι οι εξής: 9, 26, 28, 33, 38 και Τζόκερ το 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου και της προπονητικής Αργεντινός Ντιέγκο Σιμεόνε, συνεχίζει τις διακοπές του στην Πάρο μαζί με την σύζυγό του η οποία «γκρεμίζει» το instagram με τις ενθουσιώδης φωτογραφίες που ποστάρει με τοπία του νησιού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, σύμφωνα με πηγή του υπουργείο Εμπορικής ναυτιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι δίνει άραγε χαρακτηριστική εθνική ταυτότητα σε μια γαστρονομική δημιουργία; Ποιο είναι το μυστικό που κρύβουν μέσα τους πιάτα που γίνονται πρεσβευτές γεύσης στους διεθνείς μας επισκέπτες;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η AtticaGroup, μητρική εταιρεία των SUPERFASTFERRIES, BLUESTARFERRIES και HELLENICSEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διπλή διάκρισή της στα ESGShippingAwards 2023.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Αρτέμη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τους διακινητές, που φέρεται να είναι ανάμεσα στους διασωθέντες, ψάχνουν οι Αρχές μετά από μαρτυρίες όσων κατάφεραν και σώθηκαν από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos