Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ο Επιτελικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών (CFO) του ομίλου της Attica A.E. Συμμετοχών, Παναγιώτης Δικαίος, αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου, μετά την παραίτηση του Σπύρου Πασχάλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ελληνική ομάδα έκανε το ταξίδι στην Ολλανδία υποτίθεται για να δώσει μάχη, αλλά στο «Φίλιπς Στάντιον» αυτό που είδαν όλοι ήταν μια άνευ όρων παράδοση στους «Οράνιε».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η SEAJETS συνδράμειτους πληγέντεςαπό την κακοκαιρία Daniel στο Βόλο, προχωρώντας σε δωρεά προς το Δήμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νεκρές γυναίκες εντόπισαν οι διασώστες στην περιοχή της Αστρίτσας Καρδίτσας, η οποία βρέθηκε στη δίνη της κακοκαιρίας Daniel.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 1, 5, 25, 30, 39 και αριθμός Τζόκερ το 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tον λιμενάρχη Πειραιά και τον διοικητή του πρώτου λιμενικού τμήματος «καρατομεί» ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και παραπέμπει τέσσερα στελέχη του Σώματος σε πειθαρχικό έλεγχο, καθώς προκύπτουν ευθύνες για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο Blue Horizon.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φίλες και Φίλοι, Συμπατριώτισσες & Συμπατριώτες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου της 6ης Σεπτεμβρίου, ο επικεφαλής της παράταξης της μειοψηφίας κ. Κώστας Ροκονίδας, ανακοίνωσε τη διαγραφή του κ. Άγγελου Άγουρου από την παράταξη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμές απέδωσε στη μνήμη του εκλιπόντος κοινοτικού συμβούλου Δημήτρη Σκιαδά το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου, κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου και ελήφθησαν οι τελευταίες αποφάσεις πριν προκύψει νέο Δ.Σ. από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos