Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Θάλασσα

22 Ιουλίου 2019 23:13

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ” Χαλκιδικής, 81χρονος ημεδαπός.


Ο ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Ν. Μαρμαρά, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΤΩ ΑΛΜΥΡΗΣ” Κορινθίας, 84χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΠΛΑΚΑΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ” Αργολίδας, 79χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η μεταφορά της σορού στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΠΡΑΟΥ” Κέρκυρας, 82χρονος ημεδαπός.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ” Θεσσαλονίκης, 81χρονος ημεδαπός.
Ο θάνατος του ανωτέρω διαπιστώθηκε από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που βρίσκονταν ήδη στο σημείο και στη συνέχεια η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr