Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Αρειο Πάγο ο Παρασκευόπουλος για τις καταγγελίες Πανούση

11 Νοεμβρίου 2015 12:03

Το κατώφλι της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου θα περάσει σε λίγη ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, και θα συναντηθεί με την προϊσταμένη της εισαγγελίας, Ευτέρπη Κουτζαμάνη για την υπόθεση των καταγγελιών Πανούση.

Τον κ. Παρασκευόπουλο θα συνοδεύουν ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο γραμματεάς του υπουργικού συμβουλίου, Μιχάλης Καλογήρου.

 

Την ίδια στιγμή αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία θα αποφασίσει τον χρόνο κατά τον οποίο θα κληθούν για να καταθέσουν όσο γνωρίζουν για την υπόθεση των συνομιλιών στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με κρατούμενα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης και ο διοικητής της ΕΥΠ, Γ. Ρουμπάτης.

Χθες οι βουλευτές της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ευ. Βενιζέλος ζήτησαν να κληθούν τα δύο αυτά πρόσωπα ώστε να ενημερωθεί η Επιτροπή για τις ενέργειες που είχαν γίνει και την τροπή που είχε πάρει η υπόθεση.

Την ίδια στιγμή ο σάλος για τις αποκαλύψεις Πανούση συνεχίζεται, ενώ οι διάλογοι μεταξύ στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που φέρεται να είναι ο Παναγιώτης Λάμπρου, πρώην ειδικός συνεργάτης του υπουργείου Δικαιοσύνης, έχουν προκαλέσει την αντίδραση του ίδιου, ο οποίος αμφισβητεί τη γνησιότητα τουλάχιστον ενός εξ αυτών.

Η υπόθεση προκαλεί και πολιτική θύελλα με σύσσωμη την αντιπολίτευση να ζητά από τον πρωθυπουργό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ενώ ο Στ. Θεοδωράκης αλλά και ο Άδ. Γεωργιάδης, έχουν καταθέσει επίκαιρη ερώτηση προς τον Αλέξη Τσίπρα.

www.ethnos.gr

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr