Ξημερώματα Τρίτης ο αγώνας του Τσιτσιπά στους «8» του Αυστραλιανού Open

21 Ιανουαρίου 2019 16:10

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αουγκούτ στις 3:30 το πρωί της Τρίτης


Θα μας… ξενυχτήσει, αλλά χαλάλι του! Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αουγκούτ για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τρίτης, στις 3:30.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας μετά τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του ελληνικού τένις, αυτή στους «16» επί του Ρότζερ Φέντερερ, αναμετράται στους «8» με τον 30χρονο Ισπανό, νούμερο 23 στον κόσμο. Αν καταφέρει να προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ (Ισπανία, Νο2) και τον Φράνσες Τιαφόε (ΗΠΑ, Νο39). Αν αποκλειστεί θα εισπράξει 460.000 δολάρια για τη συμμετοχή του.

Ο Μίλος Ράονιτς έγινε ο τελευταίος που μπήκε στην οκτάδα. Ο Καναδός, νούμερο 17 στον κόσμο, «καθάρισε» με 6-1, 6-1 και 7-6 (7-5) τον Σάσα Ζβέρεφ (Γερμανία, Νο 4). Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στους Μπόρνα Τσόριτς (Κροατία, Νο12) και Λούκας Πουίγ (Γαλλία, Νο30).

Οι άλλοι δύο αγώνες των «16» που εκκρεμούν είναι Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία, Νο1)-Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία, Νο16) και Πάμπλο Καρένο Μπούστα (Ισπανία, Νο24)-Κέι Νισικόρι (Ιαπωνία, Νο9)

protothema.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos