«Λύγισαν» τα κορίτσια του ΑΜΕΣ Νηρέα στον ημιτελικό του Final - 4 βόλεϊ γυναικών στην Πάρο…

16 Μαρτίου 2019 20:59

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στη Μάρπησσα της Πάρου, διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου ο α΄ημιτελικός του Κυκλαδικού πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στις ομάδες ΑΜΕΣ Νηρέας και Α.Ο. Φοίνικας.

Ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα! Τα κορίτσια της παριανής ομάδας προσπάθησαν, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το πολυπόθητο «εισιτήριο» για τον τελικό διεκδικώντας έτσι την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλήτριες Κυκλάδων.
Το πρώτο σετ μεταξύ της παριανής και της συριανής ομάδας ήταν ντέρμπι, αλλά η «μάχη» πόντο – πόντο έληξε με την επικράτηση της φιλοξενούμενης ομάδας με σκορ 23 – 25.



Στο δεύτερο σετ, η ομάδα του Νηρέα πέρασε στην αντεπίθεση καταφέρνοντας τελικά να υπερισχύσει με 25 – 22.  Με άνεση ωστόσο «απάντησαν» τα κορίτσια του Φοίνικα στο τρίτο σετ επικρατώντας με μεγάλη διαφορά και σκορ 25 -17!

Στο τέταρτο σετ ο Νηρέας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, οι παριανές ήταν καλύτερες από το τρίτο σετ, αλλά στο τέλος η συριανή ομάδα πήρε τη νίκη με 25 - 13.
Ο αγώνας έληξε τελικά με 1 – 3 σετ υπέρ του Α.Ο Φοίνικα, που περνά έτσι στο τελικό του Final – 4!
Τα κορίτσια του ΑΜΕΣ Νηρέα που έδωσαν έναν όμορφο αγώνα, καταχειροκροτήθηκαν από το φίλαθλο κοινό!

Θα αγωνιστούν την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Μικρό Τελικό του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στις 12: 30, σύμφωνα με την τελευταία αλλαγή που έγινε στο πρόγραμμα των αγώνων.

Ο Μεγάλος Τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 15:30.

Τα σετ του αγώνα:

ΑΜΕΣ Νηρέας-  Α.Ο. Φοίνικας.

23 - 25
25 - 22
25 - 17
25 - 13



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos