Παρασκευή, 19 Μαϊος 2017 - Psts.gr

Την 18-05-2017 το πρωί συνελήφθη στη Φολέγανδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Φολεγάνδρου, 51χρονος ημεδαπός, γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 24η Μαΐου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 24η Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω της απεργίας των υπαλλήλων καθαριότητας Σάββατο 20 – Κυριακή 21 - Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Μαΐου, παρακαλούνται οι πολίτες να τοποθετούν τους σάκους με τα απορρίμματα στους κάδους και να φροντίζουν για την καθαριότητα των χώρων τους, ώστε να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ναρκοπέδιο για εταιρείες, χρήστες και κυβερνήσεις τείνει να μετατραπεί το Διαδίκτυο από τη δράση ομάδων χάκερ, όπως οι Shadow Brokers που κρύβονται πίσω από την πρόσφατη γιγαντιαία κυβερνοεπίθεση με το «κυβερνο-όπλο» WannaCry, η οποία κλείδωσε εκατοντάδες χιλιάδες υπολογιστές ανά τον κόσμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών διόρισε τον πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) Ρόμπερτ Μιούλερ ως ειδικό ανακριτή για να διερευνήσει την πιθανή συνωμοσία μεταξύ της προεκλογικής ομάδας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας, καθώς και ισχυρισμούς για τις παρεμβάσεις της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη μη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοΐας, που λήγει απόψε στις 12.00 τα μεσάνυχτα, αποφάσισε σε σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos