Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Τα αυγά είναι μια φθηνή, αλλά εξαιρετικά θρεπτική τροφή. Περιέχουν σχετικά λίγες θερμίδες, αλλά είναι γεμάτα πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα, υγιεινά λίπη και διάφορα θρεπτικά ιχνοστοιχεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα βιβλία είναι γνώση, μάθηση, συντροφιά και πολιτισμός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου, διοργανώνεται από το Δήμο Τήνου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Δήμου Τήνου και την τοπική κοινότητα Κώμης, η 12η Γιορτή Αγκινάρας το Σάββαατο 17 Ιουνίου από τις 9:00 μ.μ στην Κώμη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Top προορισμός η Ελλάδα για την κρουαζιέρα στην Μεσόγειο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο περνάει ο καιρός, ο νέος, σύγχρονος, κρατικός αερολιμένας Πάρου, τείνει να δέχεται περισσότερους από αέρος επισκέπτες, που προτιμούν να ταξιδέψουν στο νησί με την άνεση και την οικονομία χρόνου που προσφέρει ένα αεροπορικό ταξίδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 62χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μοναδική σχολική γιορτή, με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους 2016 – 2017, είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την Τρίτη 13 Ιουνίου, όσοι βρέθηκαν στο θέατρο των Λευκών. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μικρή γεύση από το «Απέραντο Γαλάζιο» και τις ομορφιές της Αμοργού πήραν όσοι βρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης «The Authentic Big Blue» που θα φιλοξενηθεί στο νησί των Κυκλάδων από τις 18 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

14,6 εκατ. επιβάτες διακινήθηκαν το πεντάμηνο του 2017 στα αεροδρόμια, αύξηση 8,4% σε σχέση με το 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-06-2017 το πρωί συνελήφθησαν στη Σέριφο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σερίφου, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 73 ετών (άνδρας-γυναίκα) και τρεις άνδρες υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 26, 34 και 35 ετών, γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos