Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Το μήνυμα που εμφανίστηκε απόψε το βράδυ στη Βουλή για την Παγκόμια Ημέρα κατά του AIDS

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει το κέντρο του Παρισιού μετά και τις σημερινές διαδηλώσεις των Κίτρινων Γιλέκων οι οποίες παρεκτράπηκαν σε βιαιοπραγίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτινή ατμόσφαιρα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικά χαμόγελα, αλλά και μηνύματα αλληλεγγύης… Όλα αυτά τα στοιχεία χαρακτήρισαν την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πλατεία Μιαούλη, που σήμανε παράλληλα και την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με χαμόγελα και χαρούμενη εόρτια διάθεση, σε κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής ενόψει των Άγιων Ημερών, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων στις Λεύκες το απόγευμα του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου, για να συμμετάσχουν στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έλαβε χώρα φέτος στην Πάρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με χαμόγελα και χαρούμενη εόρτια διάθεση, σε κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής ενόψει των Άγιων Ημερών, μικροί και μεγάλοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων στις Λεύκες το απόγευμα του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου, για να συμμετάσχουν στην πρώτη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έλαβε χώρα φέτος στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σάββατο σήμερα (01/12), και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίρνουν... φωτιά!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δημιουργία Αθλητικού κέντρου στο αγροκήπιο Νάουσας. Κοινή πρόταση Νηρέας – Ναϊάς.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα φοινίκια αποτελούν πατροπαράδοτο γλύκισμα των γιορτών των Χριστουγέννων που απαντάται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Φτιάχνονται σε διάφορες παραλλαγές, είναι ωστόσο το ίδιο νόστιμα και γευστικά καθώς κουβαλούν μαζί τους το άρωμα της παράδοσης και το μεράκι των παλαιών νοικοκυρών να "μυρίσει" ευχάριστα το σπιτικό τους τις γιορτινές ημέρες και να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 13:26

Αλλαγή ημερομηνίας ποδοσφαιρικού αγώνα

Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟ Πάρου - ΑΟ Σερίφου θα διεξαχθεί το Σάββατο 8-12-218 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με κεντρικό σύνθημα «Η Ελλάδα Ψηλά με την Αυτοδιοίκηση Μπροστά» πραγματοποιείται το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στην Αθήνα από τις 3-5 Δεκεμβρίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos