Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 - Psts.gr

Οι παράγοντες πολιτικής αναταραχής και γεωπολιτικών ανακατατάξεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, φαίνεται να επηρέασαν τον ευαίσθητο αυτό τουριστικό κλάδο, της κρουαζιέρας, ο οποίος αποτελεί τον πιο ευμετάβλητο τομέα τουριστικής ζήτησης σε διεθνές επίπεδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη (10/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πέρα από το σπουδαίο ημιτελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο, υπάρχουν και αγώνες από τον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές και βραδινές ώρες χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-07-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Αντίπαρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αντιπάρου, 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -1,5- γραμμαρίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-07-2018 το πρωί συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 49χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-07-2018 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 67χρονης ημεδαπής, η οποία εξέτρεφε οικόσιτο ζώο έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δισεκατομυριούχος άνδρας –Ρωσικής καταγωγής σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν με το σταγονόμετρο από την περιοχή–, είναι ιδιοκτήτης μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων στη χώρα του και όχι μόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 15:21

Gerards soccer camp 10 έως τις 14 Ιουλίου

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και η Αθλητική της Επιτροπή στηρίζουν για 2η φορά το GERARDS SOCCER CAMP που θα γίνει στην Πάρο από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2018.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρατήρια υγρών καυσίμων ΕΚΟ - BP ΣΓΑΡΔΕΛΗΣ είναι κοντά σας όπου κι αν βρίσκεστε στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μύκονος πενθεί το παλικάρι της. Ο πρόωρος χαμός ενός νέου ανθρώπου που είχε όλη τη ζωή μπροστά του προκαλεί απέραντη θλίψη και οδύνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos