Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Όσο περισσότερα αναψυκτικά με ζάχαρη πίνει κάποιος, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνο πρόωρου θανάτου, υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές μετά από μελέτη μεγάλου δείγματος ανθρώπων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο γερμανικό The Voice Kids έγινε ίσως το πιο γρήγορο γύρισμα καρέκλας στην ιστορία του διαγωνισμού και αυτό για έναν 15χρονο Ελληνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίνεται πως τις επόμενες ημέρες θα «αποχαιρετήσουμε» την άνοιξη και θα μπούμε και πάλι σε mood αγριότερων καιρικών φαινομένων που θα μας θυμίσουν ότι ο «γδάρτης» πρώτος εαρινός μήνας, λίγο πριν εκπνεύσει, δείχνει ως συνήθως τα δόντια του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόσφατη Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής -Ενισχυμένη Εποπτεία της Ελλάδας Φεβρουάριος 2019- αναδεικνύει και επισημαίνει κρίσιμες μεταρρυθμίσεις που παραμένουν ανεκπλήρωτες, καθώς και τον κίνδυνο να χάσει η χώρα μας 1 δισ. ευρώ. Κυρίως, όμως, επιβεβαιώνει τη διγλωσσία της κυβέρνησης, η οποία συνειδητά εξαπατά τους Έλληνες πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η νέα στρατηγική της Ε.Ε. για την απαγόρευση των πλαστικών προϊόντων μιας χρήσης αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τον περιορισμό της πλαστικής ρύπανσης. Όμως είναι ευρέως παραδεκτό ότι για να λυθεί αυτό το σύνθετο πρόβλημα απαιτούνται πολυάριθμα άλλα και αποτελεσματικά μέτρα, με άμεση εφαρμογή, σε ευρωπαϊκό, εθνικό, αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τo islands E-media σας προσφέρει μοναδικές πασχαλινές διακοπές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 19-03-2019 το πρωί συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 52, 45 και 26 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 20-3-2019 έως και την Τρίτη 2-4-2019, ώρα 15:00, θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Πάρου ανακοινώνεται ότι οι απόφοιτοι προηγουμένων ετών του ΕΠΑ.Λ., που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο για να υποβάλουν Αίτηση – Δήλωση, από την Τρίτη 26 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου, και ώρες 08:30 έως 13:30. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία Αίτηση – Δήλωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιχαρής η δημοτική αρχή φωτογραφίζεται κάτω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στον παραλιακό της Παροικιάς, γιατί «Στο πλαίσιο της αναβάθμισης και ανάδειξης του αστικού περιβάλλοντος και της βιώσιμης διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων…» κατόρθωσε… να προχωρήσει «στην κατασκευή ελεγχόμενου χώρου προσωρινής εναπόθεσης απορριμμάτων στον παραλιακό της Παροικιάς».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos