To Final Four Μπάσκετ Κορασίδων διεξάγεται στην Πάρο! Ο Α.Ο. Πάρου στη «μάχη» για την ανάδειξή του σε Πρωταθλητή Κυκλάδων…

15 Μαρτίου 2018 21:09

Πλούσιο αθλητικό θέαμα θα χαρίσει στο φίλαθλο κοινό της Πάρου το Final 4 στο Μπάσκετ Κορασίδων που θα φιλοξενηθεί επί παριανού εδάφους και συγκεκριμένα στην κλειστή Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στη Μάρπησσα, την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018.

Οι παριανοί φίλαθλοι θα έχουν και έναν επιπλέον λόγο να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες καθώς στη «μάχη» του τερέν για μια θέση στον τελικό και γιατί όχι, στην κορυφαία θέση του πρωταθλητή Κυκλάδων, ρίχνονται τα κορίτσια του Α.Ο Πάρου! Ο Α.Ο Πάρου έχει διαγράψει μέχρι στιγμής μια λαμπρή πορεία  και δικαίως φυσικά, θα διεκδικήσει στο Final 4 της Πάρου την υψηλότερη θέση!

Οι ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για το Final 4 εκτός από τον Α.Ο Πάρου, είναι ο Α.Ο Ερμούπολης, η Α.Ε Σαντορίνης και ο ΤΑΚ Περιστεριώνας. Όλοι λοιπόν στο κλειστό της Μάρπησσας για να εμψυχώσουμε τα κορίτσια μας που έχουν έως τώρα κατορθώσει μια αξιοζήλευτη πορεία!

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 16/3 στις 17:30 ο Α.Ο Πάρου παίζει με τον Α.Ο Ερμούπολης, και την ίδια ημέρα στις 20:00 η Α.Ε Σαντορίνης αγωνίζεται εναντίον του ΤΑΚ Περιστεριώνα.

Το Σάββατο 17/3 οι ηττημένοι της Παρασκευής θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό στις 17:00 ενώ στις 19:30 του Σαββάτου θα ξεκινήσει ο αγώνας του τελικού για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ κορασίδων στις Κυκλάδες.

Διοργανωτής του αθλητικού γεγονότος είναι η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων και συνδιοργανωτές η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Πάρου και η ΚΔΕΠΑΠ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos