Α.Ο Πάρου: Στην καρδιά μας είναι πρωταθλήτριες! (Βίντεο + Φωτό)

18 Μαρτίου 2018 13:11

Όλη η Μάρπησσα ξεσηκώθηκε από τους τρελούς πανηγυρισμούς των παριανών φιλάθλων που κατέκλυσαν το απόγευμα του Σαββάτου 17 Μαρτίου την νεόδμητη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων στην Μάρπησσα για να παρακολουθήσουν τον μικρό τελικό του Final 4 μπάσκετ Κορασίδων μεταξύ των ομάδων Α.Ο Πάρου και Α.Ε. Σαντορίνης.

Με σκορ 30 – 38 που διαμορφώθηκε ως εξής στα δεκάλεπτα: 05 – 12/06 – 10/14 – 08/05 – 08, η παριανή ομάδα, επικράτησε στη «μάχη» του τερέν αυτής της Σαντορίνης μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα που έληξε με έξαλλους πανηγυρισμούς!



Εντός και εκτός γηπέδου, με ντουντούκες και καπνογόνα ο φίλαθλος κόσμος της Πάρου γιόρτασε μεγαλειωδώς την κατάκτηση της τρίτης θέσης των Κορασίδων του Α.Ο Πάρου στο Πρωτάθλημα Μπάσκετ των Κυκλάδων!

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, ο κόσμος εμψύχωνε κάθε στιγμή τα παριανά κορίτσια που έπαιζαν εντός έδρας και κατόρθωσαν, μετά από μια λαμπρή πορεία στο Πρωτάθλημα να βρεθούν στο μικρό τελικό και να υπερισχύσουν έναντι της αντίπαλης ομάδας από τη Σαντορίνη.


Για πρώτη φορά, ένα τέτοιου επιπέδου αθλητικό γεγονός για τις Κυκλάδες, φιλοξενήθηκε στην Πάρο, εγκαινιάζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα, σύγχρονη αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και Αθλητικών Εκδηλώσεων της Μάρπησσας η οποία «σείστηκε» από τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες του κόσμου τη στιγμή που ο αγώνας έληξε με νίκη της παριανής ομάδας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα κορίτσια μας και στον προπονητή τους κ. Σταύρο Βλάχο για την μεγάλη τους επιτυχία!


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos