Νέα σενάρια πρόκρισης της Εθνικής μετ'α από την ήττα της Βραζιλίας

07 Σεπτεμβρίου 2019 13:56

Η Τσεχία έκανε τη... χάρη στην Ελλάδα με τη νίκη επί της Βραζιλίας. Μένει "ζωντανή" η Εθνική και σε περίπτωση ήττας από τις ΗΠΑ. Νίκη με μεγάλη διαφορά θα χρειάζεται κόντρα στους Τσέχους. Πως διαμορφώνονται πλέον τα σενάρια για την πρόκριση στην "8άδα".


Η Ελλάδα πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε από το παιχνίδι της Τσεχίας με τη Βραζιλία και έτσι θα έχει και δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ 2019.

Η Εθνική μας ομάδα θα «παλέψει» κόντρα στις ΗΠΑ, αλλά πλέον ακόμη και με ήττα μπορεί να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσει τους Τσέχους στην επόμενη αγωνιστική, αλλά να νικήσει και με διαφορά μεγαλύτερη των 12 πόντων (και νίκη των Αμερικανών επί των Βραζιλιάνων).

Αντίθετα, σε περίπτωση νίκης, θα έχει την ευκαιρία να καταλήξει και πρώτη στον όμιλό της, με μία απλή νίκη επί της Τσεχίας στο τελευταίο ματς της δεύτερης φάσης του Μουντομπάσκετ.

newsit.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos