Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Νέος ηλεκτρονικός πλειστηριασμός σήμερα για το πλοίο «Αίολος Κεντέρης», με τιμή εκκίνησης τα 5,4 εκατ. ευρώ. Καμία προσφορά, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για τη βία κατά των γυναικών, που οργανώθηκε από την Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων και την Τοπική Πάρου της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοεμβρίου, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε έναν χώρο που γνώρισε συναρπαστικές στιγμές διασκέδασης και από τον οποίο πέρασαν στο παρελθόν οι κορυφαίοι του θεάτρου μας και της μουσικής, το Αλσος του Γιώργου Οικονομίδη, έρχεται σήμερα ο μεγαλύτερος σύγχρονος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος να προτείνει μία νέα πατέντα ψυχαγωγίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φουρτούνα εννέα σχεδόν μποφόρ, με τον άνεμο να λυσσομανά και τη θάλασσα να αγριεύει τρικυμισμένη, ήταν το σκηνικό του καιρού στις κεντρικές Κυκλάδες το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουρτούνα εννέα σχεδόν μποφόρ, με τον άνεμο να λυσσομανά και τη θάλασσα να αγριεύει τρικυμισμένη, ήταν το σκηνικό του καιρού στις κεντρικές Κυκλάδες το βράδυ της Τρίτης 13 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 29 υποψηφιότητες για το "People´s Choice" Award World´s Best Tourism Film 2018

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΠΝΟ θα συμμετάσχει στην απεργία της ΠΝΟ και στις 28 Νοεμβρίου τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ακόμη προσφυγή για το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου κατατέθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αυτή τη φορά είναι από την Εκκλησία της Ελλάδος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Πάρος τιμά και φέτος την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου με την διοργάνωση της αθλητικής εκδήλωσης «Δρόμοι Ελευθερίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αλυκή της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ και ο Ναυτικός Όμιλος ¨ΝΑΪΑΣ” σας προσκαλούν στη συνάντηση με θέμα “Δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στο Αγροκήπιο της Νάουσας” το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos