Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ την 15η του μηνός Απριλίου του έτους 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εδώ και τρία χρόνια το ξενοδοχείο τελεί υπό κατάληψη από ομάδα αγνώστων (vid)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε νέα ταξιδιωτική οδηγία που αυξάνει στον βαθμό 3 το επίπεδο επικινδυνότητας της Τουρκίας – Ακόμη πιο αυξημένος ο κίνδυνος για τα σύνορα Τουρκίας – Ιράκ και Τουρκίας – Συρίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θερμοκρασία θα παραμείνει πάνω – κάτω στα ίδια επίπεδα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση του Δημάρχου κ. Κουκά με την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ) πραγματοποιήθηκε στις 8/04/2019 στο κρουαζιερόπλοιο CELESTYAL OLYMPIA με θέμα την κρουαζιέρα στο νησί της Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιου είδους τρολ ή φέικ νιούζ, αλλά για μια πέρα για πέρα αληθινή είδηση! Η Norwegian βλέπετε, αναγνωρίζοντας τις ευκαιρίες που προσφέρει η ελληνική αγορά, αποφάσισε να γίνει η πρώτη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που θα επενδύσει σε μια απευθείας πτήση από το Ελ. Βενιζέλος στη Νέα Υόρκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την καθίζηση του λιμανιού του Αθηνιού, θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Θήρας ότι μετά από συνάντηση των εκπροσώπων του νησιού με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Νεκτάριο Σαντορινιό, υπήρξε δέσμευση από την πλευρά της κυβέρνησης ότι οι ζημιές τόσο του λιμανιού όσο και του πλησίον οδικού δικτύου θα επιδιορθωθούν στο πλαίσιο της υφιστάμενης εργολαβίας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της κυβέρνησης, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα σημαντικό συνέδριο φιλοξενείται στην Άνδρο από τις 18 έως τις 21 Απριλίου 2019, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Άνδρου και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κολλεγίου Παιδιάτρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΦΕΤ καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Όρων Δημοπράτησης και επιτροπής Διεξαγωγής του Διαγωνισμού για το έργο: «Συντήρηση κτιρίων Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 2019».

2. Έγκριση Όρων Δημοπράτησης, ορισμού χειριστή και επιτροπής Διαγωνισμού στο έργο: «Βελτιωτικές παρεμβάσεις οδών και πεζοδρομίων στο Φαληράκι».

3. Έγκριση Όρων Δημοπράτησης και επιτροπής Διαγωνισμού στο έργο: «Αναβάθμιση Ιπποκράτειου Μελάθρου Κω».

4. Έγκριση 1ου πρακτικού (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με α/α _80146 του έργου: «Συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από Συμβολή Επαρχιακής Οδού Ρόδου-Καλυθιές προς Κοσκινού έως κόμβο Εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου περιοχή EUROMEDICA».

5. Έγκριση 1ου πρακτικού δημοπρασίας (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) του ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού με α/α συστήματος 80293 του έργου: «Αντικατάσταση λόγω ατυχημάτων και φθαρμένων στηθαίων οδοποιίας και κιγκλιδωμάτων τεχνικών νήσου Ρόδου».

6. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό αριθμό 80119 του έργου: «Συντήρηση οδών από κεντρικό λιμάνι προς πλατεία Παναγιάς, προς Μανδράκι και προς αεροδρόμιο Δήμου Μεγίστης».

7. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό αριθ. 80119 του έργου: «Κατασκευή προβλήτας στη νήσο Στρογγύλη».

8. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό αριθμό 80104 του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών επαρχιακής οδού Κω-Κέφαλος».

9. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) του ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού με συστημικό αριθ. 80095 του έργου: «Αποκατάσταση βλαβών επαρχιακής οδού Κως - Θερμά 2017».

10. Έγκριση 1ου πρακτικού (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) διεξαγωγής του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με α/α συστήματος 80228 του έργου: «Σήμανση - ασφάλιση οδικού δικτύου Καρπάθου – Κάσου».

11. Έγκριση 2ου πρακτικού δημοπρασίας (2ο στάδιο – κατακύρωσης του διαγωνισμού) διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού με α/α συστήματος 77649 του έργου: «Δίκτυα αποχέτευσης Απολλωνίας και Αρτεμώνα Δήμου Σίφνου».

12. Έγκριση πρακτικού (2ο στάδιο - κατακύρωση διαγωνισμού στον προσωρινό ανάδοχο) του συνοπτικού διαγωνισμού κατ' εφαρμογή του άρθρου 117 του ν. 4412/2016 του έργου: «Συντήρηση Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θεολόγου».

13. Έγκριση 2ου Πρακτικού (2ο στάδιο - κατακύρωση διαγωνισμού) διεξαγωγής του Ανοικτού Διαγωνισμού του έργου: «Διαμόρφωση χώρου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Πυλώνας».

14. Έγκριση απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με το άρθρο 118 του Ν. 4412/16 του έργου: «Κατασκευή λιθόκτιστου τοιχίου στη θέση Αγ. Γεώργιος στη Δ.Ε Σαλάκου - Δήμου Ρόδου».

15. Έγκριση απευθείας ανάθεσης σύμφωνα με το άρθρο 118 του Ν. 4412/16 του έργου: «Κλαδεύσεις – καθαρισμός και φυτεύσεις Εθνικού και Επαρχιακού οδικού Δικτύου Ρόδου».

16. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Συντήρηση εθνικής οδού Ρόδου - Λίνδου και ανατολικές ακτές – αεροδρόμιο».

17. Έγκριση χορήγησης παράτασης εκπόνησης της μελέτης: Μελέτη Βελτίωσης-Διαπλάτυνσης Εθνικής οδού Ρόδου-Λίνδου Τμήμα από Κολύμπια έως Λίνδο».

18. Ορισμός Επιτροπής Παρακολούθησης & Παραλαβής (Ε.Π.Π.) της σύμβασης προμήθειας: «Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δίκτυο Φωτισμού της Νήσου Ρόδου με την προμήθεια & εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED».

19. Έγκριση όρων δημοπράτησης του έργου: «Επισκευές –Συντηρήσεις σε σχολικά κτίρια (Β φάση) Δήμου Ανάφης».

20. Έγκριση 1ου πρακτικού δημοπρασίας (στάδιο ανάδειξης προσωρινού αναδόχου) διαγωνισμού για το έργο: «Βελτίωση οδού Χώρας-Μοναστήρι Ν. Σίκινου».

21. Έγκριση 1ου πρακτικού δημοπρασίας (στάδιο ανάδειξης προσωρινού αναδόχου) διαγωνισμού του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Σίφνου (ΧΡΗΣΗ 2018)».

22. Έγκριση 2ου Πρακτικού Δημοπρασίας (στάδιο ανάδειξης Οριστικού Αναδόχου) διαγωνισμού για το έργο: «Διαγράμμιση επαρχιακού οδικού δικτύου ν. Θήρας».

23. Έγκριση δέσμευσης ποσού για την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια Η/Υ και λοιπών υλικών για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

24. Έγκριση διακήρυξης και όρων δημοπράτησης, διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια Η/Υ και λοιπών υλικών για την ΠΕ Δωδ/σου για ένα έτος, σύμφωνα και με τα επισυναπτόμενα παραρτήματα, πίνακες της διακήρυξης τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής.

25. Έγκριση όρων διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια κλιματιστικών στα πλαίσια του έργου: « Δημιουργία Ιπποκράτειου περιβαλλοντικού πάρκου ιστορίας της ιατρικής στη νήσο Κω ».

26. Έγκριση αναθέσεων προσωρινών συμβάσεων οριστικών αναδόχων μεταφοράς μαθητών ν. Δωδεκανήσου για το σχολικό έτος 2018-2019.

27. Έγκριση πρακτικού Αποσφράγισης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την “ Ανάδειξη εργολάβου για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδένδρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2019 στο Νομό Δωδεκανήσου”.

28. Έγκριση πρακτικού αποσφράγισης προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για «Υπηρεσίες καταγραφής καλλιεργητικών δεδομένων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

29. Λήψη απόφασης επί οικονομικής προσφοράς για την «Μίσθωση ακινήτου για την στέγαση των κοινωνικών υπηρεσιών της ΠΕ Καλύμνου».

30. Έγκριση ανάθεσης υπηρεσίας στο πλαίσιο υλοποίησης του επικοινωνιακού σχεδίου του Ευρωπαϊκού Έργου ALTER ECO.

31. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το έργο "Μελέτη της οικολογίας και μέτρα διαχείρισης του Πλατωνιού (Dama dama dama) στη Ρόδο".

32. Έγκριση ανάθεσης εργασιών για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

33. Έγκριση ανάθεσης προμήθειας και συγκρότησης της Επιτροπής Παραλαβής για τη σίτιση 13 προσφύγων στη Σύρο στις 21-01-2019.

34. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την Προμήθεια Εκλογικού Υλικού, ΠΕ Κυκλάδων.

35. Μεταφορά Μαθητών Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ & Β΄ΒΑΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες χωρικής αρμοδιότητας Π.Ε. Κυκλάδων για τα σχολική έτη 2017-2018 και 2018-2019 (παράταση συμβάσεων).

36. Ματαίωση διαδικασίας Μίσθωσης Ακινήτου για τη στέγαση των Υπηρεσιών της Π.Ε. Μήλου.
37. Ακύρωσης της υπ΄ αριθ. 208/2019 απόφασης και η εκ νέου έγκριση του σχεδίου της πρόσκλησης για την υλοποίηση της Προμήθειας Συσκευασμένου Ψυχρού Ασφαλτομίγματος για τις ανάγκες της Π.Ε. Κυκλάδων.

38. Έγκριση του 3ου Πρακτικού του Συνοπτικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) που χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

39. Απόδοση Εισπραχθέντος Προστίμου στην Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου.

40. Δέσμευση πιστώσεων Π/Υ Οικονομικού Έτους 2019, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

41. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής των δαπανών παροχής υπηρεσιών, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

42. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

43. Έγκριση πληρωμής ανεξόφλητων υποχρεώσεων Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

44. Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρεώσεων έργων, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

45. Έγκριση δέσμευσης ποσών για έργα έτους 2019 Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

46. Έγκριση δέσμευσης ποσών για διάφορες δαπάνες έτους 2019 Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

47. Έγκριση δέσμευσης ποσών για διάφορες δαπάνες έτους 2019 Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

48. Έγκριση ανάθεσης ποσών για διάφορες δαπάνες έτους 2019 Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

49. Έγκριση ανάθεσης ποσών για διάφορες δαπάνες έτους 2019 Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

50. Έγκριση αναθέσεων Δαπανών – Δράσεων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου.

51. Έγκριση αναθέσεων Δαπανών - Δράσεων Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

52. Έγκριση αναθέσεων Δαπανών - Δράσεων Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

53. Έγκριση αναθέσεων Δαπανών - Δράσεων του τμήματος Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

54. Έγκριση αναθέσεων Δαπανών - Δράσεων του τμήματος Αθλητισμού – Πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

55. Συμπλήρωση απόφασης 165/2019 οικονομικής επιτροπής, συνεδρίασης 27-02-2019, υπόθεσης α/α 4 με θέμα: ‘’Παραχώρηση χρήσης ακινήτου‘’.

56. Δικαστικές υποθέσεις.

57. Ορθές Επαναλήψεις αποφάσεων – Τροποποιήσεις αποφάσεων - Ανακλήσεις αποφάσεων και δεσμεύσεων, Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

58. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ. Περιφερειάρχη.

59. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Αντιπεριφερειαρχών.

60. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. Περιφερειακών Συμβούλων.

Ο Πρόεδρος

Φιλήμων Γ. Ζαννετίδης
Αντιπεριφερειάρχης

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos