Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Ο…. Απριλιάτικος χειμώνας είναι εδώ!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα θα έχει και συνέχεια - Αναλυτικά ο καιρός αύριο (07/04) σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδοσιακά παριανά σκαλτσούνια, νηστίσιμα. Συνταγή φανταστική της μαμάς Κωστάντζας, που δεν προλαβαίνουν να "βραδυαστούν". Μια vegan συνταγή που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του είδους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Τραχιά, βραχώδης ενίοτε, εύφορη αλλά και ορεινή η γη των Κυκλάδων. Με βουνοπλαγιές, απότομα εδάφη αλλά και ήπιο ανάγλυφο, με οάσεις κοιλάδων και ποτάμιων τρεχούμενων νερών. Με απίστευτες ιδιαιτερότητες, μοναδικές για κάθε νησί, η γη αυτή, συνθέτει ένα ανεπανάληπτο μωσαϊκό εναλλαγών περιτριγυρισμένο από τα κύματα του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Μακρύ Γιαλό οι δρόμοι έχουν βυθιστεί κάτω από το νερό! Σπίτια και καταστήματα πλημμύρισαν στη Σητεία. Δύο οικογένειες εγκλωβίστηκαν σε ταράτσες με το νερό στο ένα μέτρο ύψος! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές στην Κρήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Περπατητές Πάρου για μια ακόμη χρονιά σας προσκαλούμε να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία Let's do it Greece με στόχο ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Χατζημάρκος : « Στην πράξη, όχι στα λόγια η δράση «Keep Aegean Blue», αγκαλιάζει και αγκαλιάζεται»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με όραμα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Πάρου, τη μετατροπή του νησιού μας σε ένα τόπο κατοικίας με αειφόρο ανάπτυξη και με αφορμή την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα ως πολίτες της Πάρου λόγω της υπολειτουργίας των κρατικών φορέων, επαναλειτουργεί το ΣΥ.Σ.Ε.ΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι εποχές που κάναμε ουρές στα πρακτορεία ΟΠΑΠ για να καταθέσουμε τα δελτία μας στο Τζόκερ ανήκουν στο παρελθόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο (06/04) είναι εδώ και φέρνει μαζί του ένα πλούσιο κουπόνι στοιχήματος. Το Betarades.gr το μελέτησε προσεκτικά και κράτησε δυνατές επιλογές.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos