Ν.Ο.Π. Μεγάλη Εμπειρία η Συμμετοχή των Optimist σε Διεθνή Αγώνα στη Νάπολη

15 Ιανουαρίου 2019 14:46

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε με την αγωνιστική ομάδα κλάσης Optimist στο Διεθνή Αγώνα 26ο International Regatta, Trofeo Marcello Campobasso – Optimist που έγινε στη Νάπολη, 3-5 Ιανουαρίου 2019.


Στον αγώνα συμμετείχαν 250 σκάφη από 10 χώρες και ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός, καθώς πήραν μέρος παγκόσμιοι και πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές της κλάσης.
Έγιναν 6 από τις 8 προγραμματισμένες ιστιοδρομίες με δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι και έκανε πολύ κρύο. Την 3η ημέρα ο καιρός δεν ευνόησε για να ολοκληρωθούν οι ιστιοδρομίες.
Ο ΝΟΠ συμμετείχε με 4 αθλητές εκ των οποίων η μία αθλήτρια έτρεξε σε μία μόνο ιστιοδρομία καθώς την ταλαιπώρησε μία ίωση. Ήταν η 1η συμμετοχή γι’ αυτήν την ομάδα του ΝΟΠ σε διεθνή αγώνα.



Τα αποτέλεσμα ήταν :
 Σπανός Μάνος 77ος
 Ραγκούσης Σωτήρης 100ος
 Ραγκούσης Στέφανος 114ος
 Δαφερέρα Θεοδώρα 168η

Η φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου της Νάπολη RYCC Savoia ήταν εξαιρετική.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Aegean Airlines για την προσφορά και την υποστήριξη στα αεροπορικά εισιτήρια για την μετακίνηση των αθλητών και του εξοπλισμού τους.

Ευχαριστούμε την Blue Star Ferries για τα εκπτωτικά εισιτήρια, τον συνοδό της αποστολής κ. Δημήτρη Σπανό καθώς και τον προπονητή μας κ. Παναγιώτη Ταγαρόπουλο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos