2η Ιστιοδρομία Σύρος – Ιος & 3η Ιστιοδρομία Ιος – Σέριφος

08 Ιουλίου 2019 10:47

Η μεταστροφή των καιρικών συνθηκών δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους ιστιοπλόους του CYCLADES Regatta 2019. Οι ισχυροί άνεμοι που τους ταλαιπώρησαν μέχρι τη Σύρο μεταστράφηκαν σε μπουνάτσα στην ιστιοδρομία Σύρου - Ίου. Στην κλάση PERFORMANCE πρώτο κατετάγει το σκάφος IONIA του ΝΟΤΚ με κυβερνήτες τον Τζαννέτο Κυριακίδη και την Κυριακή Δεληγιώργη. Στην κλάση SPORT την πρώτη θέση κατέλαβε το σκάφος TOMAHAWK του ΝΟΤΚ με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Σκαρμέα.


Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ίου το βράδυ της Τετάρτης, παρευρέθησαν ο δήμαρχος του νησιού κος Μιχάλης Πετρόπουλος, η αντιδήμαρχος κα Αγγελική Φάκου, ο διοικητής του λιμεναρχείου Ίου Πλωταρχης Ιωάννης Σακιριανός Λ.Σ. , καθώς και εξέχοντα μέλη της τοπικής κοινωνίας.
Στην ιστιοδρομία Ίου-Σερίφου είχαμε και πάλι αλλαγή των ανέμων που εναλλάσσονταν συνεχώς καθ' όλη τη διάρκεια της ιστιοδρομίας από χαμηλής σε μέτριας έντασης. Στη Σέριφο πρώτος στην κλάση PERFORMANCE κατετάγει το σκάφος IONIA του ΝΟΤΚ με κυβερνήτες τον Τζαννέτο Κυριακίδη και την Κυριακή Δεληγιώργη. Στην κλάση SPORT πρώτο κατετάγει το σκάφος ERODIOS του ΝΟΤΚ με κυβερνήτη τον Σωκράτη Καλιγά.

Στη γενική κατάταξη του αγώνα μετά από τρεις ιστιοδρομίες στην κλάση PERFORMANCE πρώτο είναι το σκάφος ΕΡΥΤΟΣ ΙΙ – COSMOTE του ΝΟΠΦ με κυβερνήτες τον Κώστα Μάνθο και τον Σταύρο Τσάβαλο, δεύτερο το σκάφος ECHIONAS του ΝΟΠΦ με κυβερνήτη το Γιώργο Μητρόπουλο και τρίτο το σκάφος IONIA του ΝΟΤΚ με κυβερνήτες τον Τζαννέτο Κυριακίδη και την Κυριακή Δεληιώργη.

Στην κλάση SPORT πρώτο σκάφος είναι το TOMAHAWK του ΝΟΤΚ με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Σκαρμέα, δεύτερο το σκάφος MANOULI TOO του ΝΟΤΚ με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Θεοδωρίδη και τρίτο το σκάφος GIORGIO -FURUNO του ΝΟΠΦ με κυβερνήτη τον Παναγιώτη Σκιαθίτη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos