Δραστηριότητες Ναυτικού Ομίλου Πάρου

21 Σεπτεμβρίου 2019 12:56

Την εκπροσώπηση του νησιού της Πάρου σε Βαλκανικούς Αγώνες Ιστιοπλοΐας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, πέτυχε η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Πάρου Μαρία-Ελένη Καλακώνα, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.


Πιο συγκεκριμένα στους 52ους Βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθησαν στην περιοχή Τιβάτ του Μαυροβουνίου η αθλήτρια κατέλαβε την 41η θέση στην γενική κατάταξη ανάμεσα σε 105 συμμετοχές και την 8η θέση στην κατηγορία των κοριτσιών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την GOLDEN STAR FERRIES για την μεταφορά του σκάφους , τον προπονητή κύριο Γεώργιο Γιαβούρογλου για την εξυπηρέτηση φορτοεκφόρτωσης του σκάφους και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για την στήριξη προς την αθλήτρια μας.

Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας σκαφών τύπου «BUG» . Οι αγώνες διεξήχθησαν στον Φαληρικό όρμο από τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιά στις 6-8 Σεπτεμβρίου. Τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου εκπροσώπησε ο αθλητής μας Στέφανος Ραγκούσης με τον προπονητή του Ομίλου Παναγιώτη Ταγαρόπουλο πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και καταλαμβάνοντας την 18η θέση στην κατηγορία των αγοριών ανάμεσα σε 30 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την BLUE STAR FERRIES και το ERKYNA TRAVEL για την εξυπηρέτηση των εκπτωτικών εισιτηρίων και την διαρκή τους υποστήριξη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos