×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013 - Psts.gr

Κύριε Πρόεδρε, Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε πριν λίγους μήνες για την αγορά μιας μηχανοκίνητης σκούπας

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Μαζικά στη διαθεσιμότητα και την ανεργία στέλνει εκπαιδευτικούς η συγκυβέρνηση στο όνομα μάλιστα της... αναβάθμισης της εκπαίδευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 02:15

Mπορούμε να κάνουμε το καλύτερο;

Μερικοί λένε πως η Ελλάδα θα χρειαστεί μια ολόκληρη δεκαετία ώστε να ξαναβρεί το δυναμισμό της. Πρέπει όλοι μας να τους διαψεύσουμε πανηγυρικά.

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 802/1978, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2013 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 15 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο, 31 Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος στα πλαίσια της υλοποίησης του 2ου Εμπορικού –Πολιτιστικού Φεστιβάλ Πάρου,2ου Summer Shopping Festival ,εκδηλώνει ενδιαφέρον για αγορά αναμνηστικού που θα διανεμηθεί στο φεστιβάλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 09-07-2013 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 18χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα Τμήματα Αλιείας Π.Ε. Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης του καταναλωτή, ανακοινώνεται ότι, η αλιεία του είδους Ερυθρός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εκτίμηση ότι έως το 2020 η τουριστική βιομηχανία της χώρας θα έχει δημιουργήσει συνολικά περισσότερες από 1.000.000 θέσεις κάνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, που περιέχει τα προαπαιτούμενα για την τμηματική είσπραξη της δόσης των 6,8 δισ. ευρώ μέχρι τον προσεχή Οκτώβριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθησαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos