Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Είναι γνωστή η πλούσια, εθελοντική, πολυετής ανθρωπιστική δραστηριότητα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που λειτουργεί ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση ενταγμένη θεσμικά σε κρατικούς και αρμόδιους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 5η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κέρδισε επάξια τη σπουδαία διάκριση «Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εποικοδομητική συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 30-11-2016, το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του «ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΠΑΡΟΥ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ», συνήλθε σε συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω της 48ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας με έναρξη στις 06:00 την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2016 και λήξη στις 06:00 της Κυριακής 04 Δεκεμβρίου 2016 τα δρομολόγια με το πλοίο ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ θα διαμορφωθούν ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-11-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δυο ημεδαποί γιατί προέβαιναν με χρήση μηχανήματος έργων σε παράνομη διάνοιξη δρόμου. Το μηχάνημα έργων κατασχέθηκε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 5η Δεκεμβρίου του 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos