Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 - Psts.gr

Και όμως υπάρχει μια ουσία που αυξάνει υπερβολικά τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου και κυρίως εγκεφαλικού επεισοδίου ή καρδιακής προσβολής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ακόμα πρόκληση έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο των ατελείωτων τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοσμοσυρροή στην Φαντασμαγορική τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων στην Πλατεία Μιαούλη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά λύπης μας θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους εσάς που με προσμονή περιμένατε την ‘’Λευκή Νύχτα’’ στις 2 Δεκεμβρίου, ότι λόγω της απεργίας των πλοίων θα πρέπει να αναβληθεί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πρόσκληση του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Δήμαρχος Μυκόνου και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) κ. Κωνσταντίνος Κουκάς συμμετείχε στη δράση αξιολόγησης από ομολόγους του- (Peer Review) στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο “Technical Assistance on Institutional Enhancement for Local Governance in Greece” (“Τεχνική Βοήθεια στη Θεσμική Ενίσχυση για την Τοπική Διακυβέρνηση στην Ελλάδα”) που υλοποιείται μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Εσωτερικών και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανάμεσά τους και το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Η 12ετής παρουσία της Ομάδας χορού Ακροποδητί στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού έχει αποδείξει στις συνειδήσεις των Συριανών την ευθύνη των συντελεστών της απέναντι στους θεατές, αφού κάθε παράστασή της είναι για όλους εμάς ένα άγγιγμα ψυχής και μια βαθιά ανθρώπινη επικοινωνία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

10 Δεκεμβρίου του 1947 συντάχθηκε η Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων, σύμφωνα με την οποία: «η Ιταλία εκχωρεί εις την Ελλάδα εν πλήρει κυριαρχία τας νήσους της Δωδεκανήσου τας κατωτέρω απαριθμούμενας,ήτοι: Αστυπάλαιαν, Ρόδον, Χάλκην, Κάρπαθον, Κάσον, Τήλον, Νίσυρον, Κάλυμνον, Λέρον, Πάτμον,Λειψών,Σύμην,Κώ και Καστελόριζον,ως και τας παρακείμενας νησίδας.». Παρά το αδιαμφισβήτητο διεθνές νομικό πλαίσιο με το οποίο ρυθμίστηκαν τα θέματα κυριαρχίας της Ελλάδος στην περιοχή του Αιγαίου, η Τουρκία το αμφισβητεί κ ζητά την επανερμηνεία των διεθνών συνθηκών,ισχυριζόμενη πως η κυριαρχία της Ελλάδας εκτείνεται μόνο στα νησιά που αναφέρονται ονομαστικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 01-12-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 43χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει τη ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία διεξήχθη η «Επιστημονική Ομιλία Ευαισθητοποίησης για Εκπαιδευτικούς και Γονείς με θέμα: «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ» την Δευτέρα 28-11-2016 από 18:00 έως 20:00 μ.μ. που διοργάνωσε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Αρχιλόχου Πάρου, κ. Μοσχούλα Μαρμαρά σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Γυμνάσιου Αρχιλόχου Πάρου στα πλαίσια των Δράσεων Ευαισθητοποίησης για τους κινδύνους του Διαδικτύου, τον Ηλεκτρονικό και το Σχολικό εκφοβισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos