Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Σε εφαρμογή τίθεται από την αρχή του έτους το τρίτο στάδιο των ρυθμίσεων για κινητά, σταθερά και ίντερνετ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούμε στην Έκτακτη Συνεδρίαση , λόγω του κατεπείγοντος, των 12 θεμάτων της Οικονομικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί, στις 21 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Πλαστικών Ελλάδας εκφράζει την ανησυχία του για την προσωρινή πολιτική συμφωνία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τα μέτρα που πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα αποκαλούμενα πλαστικά μιας χρήσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Να εφαρμοστούν οι υψηλές προδιαγραφές της Οδηγίας Πλαίσιο για τα Νερά, για να επανέλθουν τα ποτάμια, οι λίμνες, οι υγρότοποι, τα υπόγεια και παράκτια ύδατά σε καλή οικολογική και χημική κατάσταση, ως βασική προϋπόθεση για καθαρές και υγιείς θάλασσες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Πέμπτης (20/12), με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε δύο επιλογές. Πιο συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Εργοτέλης - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας και Μπασκόνια - Μπαρτσελόνα για την Euroleague.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 19-12-2018 το πρωί συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 31 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ για την πρόληψη της Οστεοπόρωσης, από 12-12-2018 έως 17-12-2018, με σκοπό την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της οστεοπόρωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα ξεκινήσω με την επισήμανση ότι σε μια συνεδρίαση όπως η σημερινή, που θεωρείται ως η πλέον σημαντική αφού συζητάμε τον Προϋπολογισμό του επόμενου έτους, συζητάμε δηλαδή το πλάνο δράσεων της δημοτικής αρχής για την ερχόμενη χρονιά, λείπουν από την αίθουσα οι περισσότεροι από τους προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων του νησιού αλλά και οι Πολίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών στη Μάρπησσα της Πάρου, στη Θήρα, στην Τήνο και στην Κύθνο γνωστοποίησε με επιστολές του προς τους Δημάρχους των νησιών αυτών, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτακτική η απαίτηση για ενεργειακή και ποιοτική αναβάθμιση του ενεργοβόρου αγωνιστικού χώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos