Το Δ.Σ. του “Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” θεωρεί υποχρέωση του , όπως ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο κ. Μαραγκό Γεώργιο

05 Αυγούστου 2016 13:35

Το Δ.Σ. του “Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” θεωρεί υποχρέωση του , όπως ευχαριστήσει θερμά το Δήμαρχο του νησιού μας κ. Μαραγκό Γεώργιο , για την καθοριστικότατη υποστήριξη του , για τη μετάθεση του στρατεύσιμου ποδοσφαιριστή μας Ραμπαβίλα Παναγιώτη , όπου αποτελεί σημαντικότατη μονάδα για την ομάδα μας.


Με τέτοιες ενέργειες ο Δήμαρχός μας αποδεικνύει περίτρανα ότι βρίσκεται δίπλα στον αθλητισμό και συγκεκριμένα στην ομάδα μας την Ιστορικότερη ποδοσφαιρική ομάδα των Κυκλάδων , στην αγωνιστική μας προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη και αξιοπρεπέστατη εκπροσώπηση στο άθλημα του ποδοσφαίρου στο νομό μας.
Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δημάρχου μας , δεν αποτελεί τη μοναδική βοήθεια του προς το σωματείο μας , αλλά μία από τις πολλές και σημαντικότατες βοήθειες του , όπως ενδεικτικά οι παρεμβάσεις του για τις δωρεάν μετακινήσεις της ομάδας μας κλπ.
Πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια Δήμαρχος του νησιού μας , στέκεται εμπράκτως αρωγός και συνοδοιπόρος προς την ομάδα του “Α.Ο.ΣΥΡΟΥ” , που αποτελεί τη μεγαλύτερη και Ιστορικότερη ομάδα του νησιού μας και μία από τις κορυφαίες του νομού μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ(Α.Ο.ΣΥΡΟΥ)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos