Έντονη διαμαρτυρία του Πανσιφναικού προς την ΕΠΣ Κυκλάδων

03 Μαρτίου 2018 20:45

Παρά τις προσπάθεις που κατέβαλε η ομάδα του Πανσιφναικού δυστυχώς δεν κατάφερε να μεταβεί στη Σερίφο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την ομάδα της Σερίφου

Για το γεγονός ο Παννσιφναικός εξέδωσε το ακόλουθο δελτίου τύπου:

Έχοντας πάντα μια κοινή γραμμή, η οικογένεια του Πανσιφναϊκού και λαμβάνοντας υπόψιν πάνω από όλα τη σοβαρότητα της απόφασής μας, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό, τόσο στην ΕΠΣ Κυκλάδων, όσο και στην αντίπαλη ομάδα ΑΟ Σερίφου, καθώς και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας, ότι με ομόφωνη απόφαση όλων μας, δεν θα κατέβουμε στο παιχνίδι το οποίο μας είχε ορίσει η Ένωση (με το έτσι θέλω!) με τη Σέριφο.

Δεν θα σταθούμε για άλλη μια φορά στα όσα κωμικά συνέβησαν αυτές τις μέρες με τους ορισμούς της ομάδας μας και στην άκυρη, όσο και άδικη συμπεριφορά απέναντί μας από πλευράς της διοργανώτρια αρχής (θα μπορούσαμε να πούμε πολλά), αλλά θα σταθούμε στη προσπάθειά μας, ώστε να κάνουμε για άλλη μια φορά «τη χάρη» στη ΕΠΣ και να ταξιδέψουμε στη γειτονική Σέριφο!

Λόγω λοιπόν του ότι η ομάδα μας θα ταξίδευε με πάνω από 8 παίχτες νεαρής ηλικίας που αυτό για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν σημαίνει ότι τη Δευτέρα τα παιδιά έχουν σχολείο και προκειμένου να μην χάσουν την ημέρα, είχαμε ναυλώσει ιδιωτικό σκάφος ώστε να μας γυρίσει στο νησί αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Όμως λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και έχοντας πάντα σαν πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των παιδιών και όλης της αποστολής και με τη σκέψη ότι όλοι, κυρίως δε τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν πίσω στα σπίτια τους την Κυριακή, δεν θα παίξουμε σε αυτόν τον αγώνα!

Κάναμε προσπάθειες που τελικά έπεσαν στο κενό από μέρους Ένωσης, ώστε να μην συμβεί κάτι τέτοιο ζητώντας αναβολή του αγώνα με τη Σέριφο. Δεν έγινε δεκτή (δεν τους άγγιξε ούτε ότι τα παιδιά θα έχαναν μια μέρα σχολείου, αλλά ούτε και συνοδοί εργαζόμενοι κ.ά. τα μεροκάματά τους!).

Λίγο οξύμωρο, γιατί για τέτοιο, -δίκαιο- λόγο, άλλοι αγώνες αναβλήθηκαν!

Θα μπορούσαμε να μην μπούμε καν στη διαδικασία αυτής της ανακοίνωσης και αύριο να μας έψαχναν στο γήπεδο (έχει συμβεί άλλωστε και αυτό σ’εμάς), αλλά επειδή διαθέτουμε ευθιξία και σεβασμό απέναντι σε όλους, άσχετο με το ότι εμάς κάποιοι δε μας σέβονται, ανακοινώνουμε την απόφαση μας, έχοντας στο νου μας ότι υπάρχει και η τιμωρία.

Όμως για όλους εμάς ακόμα και η τιμωρία δε λέει τίποτα μπροστά στην ασφάλεια των παιχτών μας μικρών και μεγάλων!

Στα χρόνια της παρουσίας μας στο πρωτάθλημα δεν έχουμε δημιουργήσει πουθενά πρόβλημα, μπορούμε και έχουμε αποδείξει πόσο συνεργάσιμοι είμαστε και πόσο βοηθάμε όλες τις ομάδες που φιλοξενούμε όταν μας έχει ζητηθεί και όχι μόνο!

Θέλουμε και πιστεύουμε ότι μας αξίζει μια ανάλογη συμπεριφορά και από εσάς κύριοι της ΕΠΣ Κυκλάδων!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΥ Α.Σ.

sifnaiko-fos.g

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos