AO Σύρου: Ανακοίνωση απόκτησης Ρηγούτσου Ευγενίου

26 Αυγούστου 2018 11:24

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε μία εκ των μεγαλύτερων θερινών μεταγραφών , της ομάδας μας του επιθετικού ,και ενός εκ των μεγαλυτέρων αστεριών του Πειραιώτικου ποδοσφαίρου στη θέση της επίθεσης Ευγένιου Ρηγούτσου.


Ο Ευγένιος Ρηγούτσος είναι γεννηθείς το 1995, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και ποιότητα τόσο στη θέση του senter for , όσο και του επιθετικού χαφ.
Μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα “πολυεργαλείο” στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.
Διακρίνεται για το έντονο πάθος του , τη δυναμική και την ενέργεια που τον διακρίνουν , κατά τη διάρκεια του αγώνα, την επιθετική και εκτελεστική του δεινότητα, , το εύκολο και γρήγορο γκολ και για την άψογη συνεργασία με τους συμπαίχτες του , δεν είναι άλλωστε τυχαίο το παρώνυμο που τον έχουν αποδώσει στο Πειραιώτικο ποδόσφαιρο ως “killer”!
Με την απόκτησή του προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα στην ομάδα μας.

Προηγούμενες ομάδες του ήταν
• Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία ποδοσφαίρου “ ΣΥΡΟΣ 2002”
• Μεταγράφηκε στην ομάδα του AJAX Σύρου ,
• τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του , πριν φύγει από το νησί μας ήταν η ομάδα του Α.Ο.ΠΑΓΟΥ
• Το 2013-2014 μεταγράφηκε στην ομάδα του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ Πειραιά και πέτυχε 14 γκολ
• Το 2014-2015 συνέχισε στην ομάδα του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ , πετυχαίνοντας 14 γκολ
• Το 2015-2016 με τη φανέλα του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ σημείωσε 12 γκολ
• Το 2016-2017 σκόραρε 9 γκολ
• Και την τελευταία χρονιά του , στην ομάδα του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ , πριν αποκτηθεί από την ομάδα μας , σκόραρε 8 φορές.
• Τα 5 χρόνια που αγωνιζόταν με την φανέλα του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ , αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της.
• Το 2017-2018 αναδείχθηκε Κυπελλούχος Πειραιά , κερδίζοντας την ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Πειραιώς , στο γήπεδο Γ.Καραισκάκη.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας , όπου ο Ευγένιος επέλεξε να αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας μας, κατά την επιστροφή του πίσω στο νησί μας!!!
Καλώς ήλθες Ευγένιε στην ομάδα μας, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς και ελπίζουμε να ζήσουμε όμορφες και συναρπαστικές στιγμές!!!

Υ/Γ Ενδεικτικό της ποδοσφαιρικής και συναισθηματικής αξίας που είχε ο Ευγένιος στην πρώην ομάδα του τον Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ , είναι το αποχαιρετιστήριο μήνυμά τους.

“Είναι στιγμές που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σου θυμίζει τις ανθρώπινες αξίες και τους λόγους που σε ελκύει να ασχοληθείς μαζί του.
Πριν από πέντε χρόνια έμελλε να σημάνει η στιγμή της αναγέννησης του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ μέσα από τις στάχτες του.
Για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν άνθρωποι γύρω από την ομάδα αλλά και ποδοσφαιριστές που θα έβαζαν την δική τους σφραγίδα στις χρυσές σελίδες της ιστορίας του συλλόγου.
Παίχτες ηγέτες με φυσιογνωμία και νοοτροπία νικητή. Αυτός ο παίχτης για όλη την οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ από την πρώτη στιγμή ήταν ο Ευγένιος Ρηγούτσος.
Στο πρόσωπο του όλοι όσοι είμαστε από την αρχή κοντά στην ομάδα είδαμε το πάθος, την δύναμη αλλά και την δίψα για διάκριση σε μία εποχή που όλα γύρω μας έδειχναν δύσκολα και ακατόρθωτα.
Ο Ρηγούτσος από την πρώτη στιγμή πίστεψε στο όραμα μας και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να εκπληρωθούν πολλά από τα όνειρα μας και είναι η τρανταχτή απόδειξη ότι με δουλειά, πίστη και θέληση μπορείς να καταφέρεις πολλά.
Τι άλλο πιο όμορφο θα μπορούσε να σκεφτεί ένα παιδί 18 χρονών πριν πέντε χρόνια ξεκινώντας να σπουδάσει στην Αθήνα μόνος μακριά από την οικογένεια του κάνοντας παράλληλα αυτό που αγαπάει, από το ότι όταν ξεκινούσε σε ένα σωματείο έτοιμο να παραδώσει την σφραγίδα του το 2013 να επιστρέφει στην γενέτειρα του στην Σύρο πλέον ως Κυπελλούχος Πειραιά, με 2 συνεχείς ανόδους,81 γκολ στο ενεργητικό του και 9789 λεπτά συνεχής παρουσίας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ο Ευγένης ήταν και θα είναι για εμάς σημαντικό κομμάτι των επιτυχιών μας και η πόρτα του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.
Το εάν ο Ευγένης θα καταφέρει να εκπληρώσει και άλλα ποδοσφαιρικά όνειρα πλέον στο φιλικό και αγαπημένο σωματείο του ΑΟΣ ΣΥΡΟΥ θα είναι ευχή όλων μας.
Η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ σου εύχεται υγεία, ευτυχία και να μην ξεχάσεις ποτέ ότι στις γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς έχεις φίλους-αδέρφια και ανθρώπους που δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ!
Εις το επανιδείν Ευγένη και μην ξεχάσεις ποτέ ότι για να φτάσεις στην κορυφή πρέπει πρώτα να πάρεις φόρα από τον πάτο της κόλασης και εμείς το ζήσαμε μαζί!!!”
Θεωρούμε υποχρέωσή μας , όπως ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση της ομάδας του Α.Ο.ΚΑΡΑΒΑ , και ιδιαιτέρως τον Συριανής καταγωγής Γεν.Αρχηγό της ομάδας κο. Ζοζέφ Ρούσσο , για την άνευ όρων ελευθέρας μεταγραφή του Ευγένιου στην ομάδα μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos