Θερμές Ευχές από τον Πέτρο Ραουζαίο για το 2019

04 Ιανουαρίου 2019 14:10

2 περιστέρια να έρθουνε να φέρουνε ευχές


0 λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές.
1 όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά
9 χιλιάδες όνειρα , στόχοι και επιθυμίες να βγουν αληθινά.

Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά ,Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά στον καθ' ένα και στην καθεμιά σας ,με Υγεία , Ευτυχία , Ευημερία ,Ελπίδα , Δύναμη και Αισιοδοξία για να ξεπερνιούνται τα προβλήματα που τυχόν θα μας τύχουν , Προκοπή , Χαμόγελο ,Αλήθεια , Όνειρα , Δημιουργικότητα , Επιτυχίες και πολλές – πολλές Φωτεινές ,Χαρούμενες και Όμορφες στιγμές.
Το 2019, ας ανάψει τη φλόγα της Αληθινής και Ανεξίτηλης Αγάπης για να φωλιάσει στις καρδιές όλων των ανθρώπων και να τις κάνει ποιο ανθρώπινες.

Το Νέο Έτος 2019, ας ευχηθούμε να είναι μια Χρονιά διαφορετική ,όμορφη , με λιγότερα προβλήματα ,γεμάτη με ελπίδα , φως, και προσδοκίες για μια Καλύτερη και Ευτυχισμένη χρονιά , όπου θα βασιλεύσει η Ομόνοια , η συναδέλφωση , η αλληλοκατανόηση , ώστε να κυριαρχήσει η Ειρήνη στον κόσμο για να εξαλειφτούν οι πόλεμοι , η τρομοκρατία και η δυστυχία.
Ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε εντός της Χρονιάς που σήμερα “γεννήθηκε” μία κοινωνία ποιο ανθρώπινη , ποιο αληθινή με αλληλέγγυες και ισότιμες σχέσεις μεταξύ μας , για το καλό του καθενός και της καθεμιάς ατομικά , οικογενειακά , συλλογικά.

Για την πολυαγαπημένη μας πατρίδα να αποκτήσουμε όλοι μας πνεύμα Ομοψυχίας , Κατανόησης , Ανθρωπιάς , Συνεργασίας , και Δύναμη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας , με ίσες ευκαιρίες προς όλους, χωρίς φτώχεια και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Στην πολυαγαπημένη πατρίδα “Αρχόντισσα” Σύρο μας , εύχομαι το 2019 να είναι μία χρονιά Ανάπτυξης , Ευημερίας και Προόδου με όμορφες , ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές , όσον αφορά τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου οι πολίτες του νησιού μας να ψηφίσουν με ώριμη σκέψη και νηφαλιότητα , ώστε να συνεχίζουμε να καμαρώνουμε το νησί μας τη Σύρα μας έτσι όπως της αξίζει!!!
Για τις ομάδες μας εύχομαι να αρθούν όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, να είναι μία χρονιά Υγιής , χωρίς τραυματισμούς , να μας προσφέρουν όμορφο και πλούσιο θέαμα , στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’ και στα αθλητικά ιδεώδη και οι παράγοντες των ομάδων να είναι δημιουργικοί και να συνεχίσουν να προσφέρουν στους συλλόγους τους με τον ίδιο ζήλο , αφοσίωση και προσήλωση, επίσης εύχομαι για τις Μικτές μας ομάδες Κ-14 &Κ-16 , αντίστοιχη επιτυχία και ακόμη μεγαλύτερη από την περσινή!

Για την ομάδα μου τον Α.Ο.ΣΥΡΟΥ εύχομαι το 2019 να είναι το ίδιο τυχερό με το 2017!

Όσον αφορά τα “διαμαντένια” νησιά των Κυκλάδων μας ,εύχομαι το 2019 να συνεχίσει να είναι μία εποικοδομητική χρονιά δημιουργίας και ευημερίας.
Τέλος όσον αφορά την χώρα μας εύχομαι το 2019 να είναι χρονιά Ανατροπής , Ελπίδας , Ευημερίας και αληθινής Ανάπτυξης, και να βιώσουμε επιτέλους την αληθινή Ανάσταση από τα δινά που μας μαστίζουν!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Με Εκτίμηση
Πέτρος Ραουζαίος
3Ος Σύνεδρος Ν.Δ. Ν.Κυκλάδων
Μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σύρου (Υπ. Στρατηγικού σχεδιασμού)
Αν.Μέλος Δ.Κ. Άνω Σύρου
Μέλος Συνδυασμού Δημ. Αρχής “ Η Σύρος που Αξίζουμε”
Γεν. Γραμματέας Α.Ο.ΣΥΡΟΥ
τ. Μέλος Ε.Π.Σ.Κυκλάδων.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos