AO Πάρου: Ανακατασκευή χλοοτάπητα Δημοτικού Σταδίου Πάρου

16 Δεκεμβρίου 2019 12:19

Οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου ενημερωθήκαμε πως ξεκινάνε άμεσα.


Η εποχή που επιλέχθηκε για την έναρξή τους θεωρούμε πως είναι ακατάλληλη. Λόγω καιρικών συνθηκών, όπως οι έντονες βροχοπτώσεις της εποχής , θα επηρεάσουν τη λειτουργικότητα του γηπέδου και την ποιότητα των εργασιών.

Αυτό θα καθυστερήσει την αποπεράτωση του έργου με αποτέλεσμα τη μη δυνατή χρήση του γηπέδου για άγνωστο χρονικό διάστημα. 150 και πλέον αθλητές του ποδοσφαίρου (συν τους 120 αθλητές του Στίβου) δεν θα έχουν δυνατότητα προπόνησης και επίσημων αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αφορά αθλητές του ΑΟ ΠΑΡΟΥ και του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑ που είναι η έδρα τους. Η εναλλακτική λύση του γηπέδου των Μαρμάρων, εφόσον εξυπηρετεί ήδη τον Αστέρα Μαρμάρων και τον Μαρπησσαικό, κρίνεται αδύνατο να φιλοξενήσει επιπλέον ομάδες λόγω όγκου αθλητών και παιχνιδιών, συν τον κακό φωτισμό του γηπέδου. Επιπλέον στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου υπάρχει αναπάντεχο σοβαρό πρόβλημα στις νέες εγκαταστάσεις των υπερσύγχρονων αποδυτηρίων του γηπέδου.

Είναι γεμάτα ρωγμές, υγρασία και αυτό τα καθιστά επικίνδυνα ως προς την ασφάλεια των παιδιών. Η επανεξέταση του χρόνου έναρξης εργασίας, λοιπόν, κρίνεται απαραίτητη, καθώς και η άμεση συντήρηση των αποδυτηρίων, ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για την ποιότητα του έργου, όσο και για τις ομάδες και τους αθλητές μας .

Μετά Τιμής εκ μέρους του ΔΣ

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ                             ΚΑΝΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos