Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή (15/6/2017) κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία - Δείτε πόσα μοιράζει στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής, 18 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για το φορτηγό πλοίο MED STAR το οποίο μεταφέρει φορτηγά αυτοκίνητα .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο είναι σημαίας Κύπρου και είναι φορτωμένο με οχήματα και 29 ανθρώπους πλήρωμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αξιόπιστο, έγκαιρο, έγκυρο και αμερόληπτο δημοσιογραφικό έργο της ηλεκτρονικής εφημερίδας psts.gr., προβάλλεται συχνά και σταθερά από τα δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας Star Channel, στο ένθετο «Το Star παντού», όπου παρουσιάζονται σημαντικές ειδήσεις από ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από σήμερα, 15 Ιουνίου 2017, τερματίζονται τα τέλη περιαγωγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε μιάμιση ώρα ολοκληρώθηκε το κρίσιμο Eurogroup και επήλθε συμφωνία μεταξύ Αθήνας και δανειστών. Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνέντευξη Τύπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, επί της οδού “ΑΚΤΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ” Ερμούπολης Σύρου, όταν Δ/Κ όχημα που οδηγούσε μία 17χρονη, παρέσυρε διερχόμενη πεζό, ηλικίας 67 ετών, με αποτέλεσμα την πτώση του δικύκλου και τον τραυματισμό της οδηγού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η θερμοκρασία αρχίζει και ανεβαίνει, με την ζέστη να γίνεται ανυπόφορη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ αγωνιστικό υπερθέαμα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές του τουρνουά του 18ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball (Ανδρών – Γυναικών) που θα διεξαχθεί στην παραλία Λιβάδια της Παροικίας 23 – 25 Ιουνίου 2017.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί σε δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, το Δίκτυο Νησιωτικών Επιμελητηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (INSULEUR) οργάνωσε την Παρασκευή 2 Ιουνίου, δημόσια ακρόαση σε αίθουσα της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) με τίτλο «Η Επιχειρηματικότητα στα Ευρωπαϊκά νησιά»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos