Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 - Psts.gr

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πάρου, μεσημβρινές ώρες την Πέμπτη 02/06, για περιστατικό προσάραξης στη θαλάσσια περιοχή όρμου Νάουσας Πάρου, πλησίον βραχονησίδας «ΑΓΙΑ ΚΑΛΗ», του Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους «PRINCE-DE NEW SATEL» Ν. Πειραιά 2440, με πέντε (05) επιβαίνοντες (3 ημεδαπούς και 2 αλλοδαπούς).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) ατόμων για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα Την 02-06-2017 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 64χρονος ημεδαπός και 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά μεγάλο είναι το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τη Σκανδιναβία, την Αμερική και τη Λατινική Αμερική.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου απευθύνει πρόσκληση υποβολής προτάσεων προς ένταξη και χρηματοδότηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίλοχος κλείνει των κύκλο των δραστηριοτήτων του με την Μοντέρνα Χορωδία του υπό την διεύθυνση της Γωγώς Σωτηράκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το αρχαίο σύστημα επικοινωνίας με Πύργους και Φρυκτωρίες αναβιώνει στη Σίφνο την Κυριακή της Πεντηκοστής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σημαντική αύξηση επισκεπτών 8% σημειώθηκε το περασμένο έτος για τις λουτροπόλεις της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το ναυάγιο του τελευταίου Eurogroup και με τους βασικούς πρωταγωνιστές του ελληνικού προγράμματος να μην αναμένουν κάποια αλλαγή στις προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι έχουν αρχίσει να συζητούν ένα Plan B που θα μπορούσε να τεθεί σε εφαρμογή από το φθινόπωρο. Σε αυτό το σχέδιο:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνεί σε αραβικά και αγγλικά, αλλά στο μέλλον θα μιλά επίσης ρωσικά, κινεζικά, γαλλικά και ισπανικά, έτσι ώστε να μπορεί να συνεννοείται με τους πολλούς ξένους επισκέπτες του Ντουμπάι

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos