Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη, πρωινές ώρες χθες, από το λιμάνι Γαυρίου Άνδρου στο λιμάνι της Ραφήνας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. 66χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χρονιά που τελειώνει σημαδεύτηκε από διαδοχικές αποκαλύψεις για διαρροές προσωπικών δεδομένων και σκιώδεις συνεργασίες που εξέθεσαν μεγάλες εταιρείες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πρόγραμμα Κοινωφελούς εργασίας σε 56 δήμους και 37 υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευομένων περιοχών για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης, ύψους 64,2 εκατ. ευρώ θα υλοποιήσει στις αρχές του 2019 το υπουργείο Εργασίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μέρα των Χριστουγέννων αποτελεί παρελθόν, και η ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει, παρέα με τη στοιχηματική. Σήμερα (26/12), είναι η περίφημη Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ, με πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εν μέσω γιορτών, ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει τις… προειδοποιήσεις περί αποχώρησής του από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και την κυβέρνηση, αν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το όνομά του είναι Lovot και σύμφωνα με τους κατασκευαστές του είναι έτοιμο να δεχτεί την αγάπη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 12:51

Τρόμος στην Κατάνια από σεισμό 4,8 Ρίχτερ

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 3:19 τα ξημερώματα - Είχε εστιακό βάθος μόλις 1χλμ. - «Ζούμε από θαύμα» δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να τουρτούριζαν απ’ το κρύο, αλλά οι χειμερινοί κολυμβητές του συλλόγου “Berliner Seehunde” ήταν και φέτος συνεπείς στο καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού για μια βουτιά στα παγωμένα νερά της λίμνης Οράνκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos