Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Τον Οκτώβριο του 2019 θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα το Εθνος ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης. Αλλά και οι βουλευτικές στην ώρα τους δηλαδή 30 περίπου μέρες μετά τις 15 Σεπτεμβρίου του 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσιο πρόγραμμα σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχει δράση σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν, Σέριε Α, όπως και Β' Γαλλίας, Β' Ιταλίας και Β' Ολλανδίας. Θα μας απασχολήσει η αναμέτρηση Έβερτον – Νιουκάστλ, όπως επίσης και το Νόρκεπινγκ – Σίριους για τη Σουηδία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συμμετοχή στη έκθεση Natural & Organic Products, το πλαίσιο των δράσεων της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν από 16 μήνες με έγγραφο προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Δήμαρχο, ζητούσαμε την σύγκληση του Συμβουλίου ώστε η δημοτική αρχή να μας γνωρίσει τη θέση της αλλά και τον προγραμματισμό της για την αντιμετώπιση των στεγαστικών αναγκών των σχολείων μας. Δυστυχώς «φωνή βοώντος …».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, για περιστατικό αποκόλλησης, κατά τη διαδικασία φόρτωσης του Ε/Γ-Ο/Γ “SUPERFAST III” Ν.Π. 11052, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρόδο για Κω-Κάλυμνο-Λέρο-Πάτμο-Σύρο-Πειραιά με 568 επιβάτες, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, μέρους του μεταφερόμενου φορτίου (καρότσα με σίδερα) Φορτηγού Δ.Χ. οχήματος, το οποίο κινούνταν επί της ράμπας ανόδου, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί στην εν λόγω ράμπα, να καταστήσει ανέφικτη τη λειτουργία της και να αποκοπεί η πρόσβαση μεταξύ των καταστρωμάτων του γκαράζ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηλεκτρονική κλήρωση του psts.gr, ανέδειξε τους τρεις τυχερούς που κερδίζουν τρείς (3) διπλές δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Επάγγελμα Πόρνη» που θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στις 21:00, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. στην Παροικία Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθησαν (15) αλλοδαποί που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω αεροδρομίων του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Θήρας ολοκλήρωσε προσφάτως και έδωσε ήδη σε χρήση το νέο ανοιχτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) εντός του προαύλιου χώρου του κλειστού γυμναστηρίου (ΔΑΠΠΟΣ) στον Καρτεράδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 13:24

ΠΝΟ: Χωρίς πλοία την Πρωτομαγιά

Τη συμμετοχή της στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 1η Μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, απoφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 21-04-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης Θήρας, 37χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στην κατοικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos