Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη Σύρου, με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο νησί της Τήνου βρίσκεται από χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη γιορτή γαστρονομίας "Tinos Food Paths" που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στο νησί, από τις 7 έως τις 13 Μαΐου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Μύκονο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω της θερινής περιόδου και της επικείμενης αύξησης της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 4 /2012 και με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010, o Δήμος Πάρου έχει την μέριμνα, για την τήρηση των υποχρεώσεων καθαρισμού από τους ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός οικισμών και σε απόσταση μέχρι εκατό (100) μέτρων από τα όριά τους καθώς και την υποχρέωση αυτεπάγγελτου καθαρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιορισμένο το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης, ειδικότερα σε σύγκριση με εκείνο των προηγούμενων ημερών.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας (15/5) και την Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων (19/5), ο επιστημονικός σύμβουλος του Μουσείου, Αλέκος Φλωράκης, δρ εθνολόγος-λαογράφος, «συναντά» οικογένειες που σμίλεψαν το μάρμαρο και συζητά με το κοινό για την πορεία τους, το Σάββατο 19 Μαΐου (ώρα 20:00), στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα τροχόσπιτο το οποίο βρίσκονταν... παρκαρισμένο για χρόνια (πάνω από 10ετία) στο οικόπεδο ενός σπιτιού, στην άκρη του δρόμου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ανατινάχθηκε αρπάζοντας άμεσα φωτιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια 69χρονη γυναίκα περισυνελέγη την Τετάρτη 9 Μαΐου στη θαλάσσια περιοχή 5 ναυτικά μίλια νότια του λιμανιού του Πειραιά, από το πλήρωμα του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου "Άγιος Νεκτάριος", που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Αίγινα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos