Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΝΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητές φίλες και μέλη της Ο.ΣΥ.ΓΥ "Κόρες των Κυκλάδων"

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού ομίλου Πάρου συμμετείχε στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας «Naxos Mountain Bike Race» που διοργανώθηκε στην Νάξο για Τρίτη συννεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου «Αρχιλοχος» 8 Νοεμβριου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, νιώθοντας την ανάγκη των μελών και των φίλων του να απλώσουν ένα χέρι βοηθείας στους σκληρά χειμαζόμενους πρόσφυγες συνανθρώπους μας και να σταθούν "δίπλα" τους στο δραματικό αγώνα τους για ζωή και αξιοπρέπεια, σας καλεί σε μια ελάχιστη εκδήλωση αλληλεγγύης με την προσφορά ειδών ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 30-10-2015, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι άγνωστος αφαίρεσε από ξενοδοχειακή μονάδα, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, τιμαλφή και χρηματικό ποσό. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφερειακή Αρχή στο Π.Σ. της 27ης Οκτωβρίου στη Σαντορίνη, έφερε πρόταση για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της Υπουργικής Απόφασης που κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές σε έξη νησιά του Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Επικεφαλής μας Χρήστος Γ. Καφτηράνης και τα μέλη του συνδυασμού μας " Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο" , εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια για τις σπουδαίες επιτυχίες και την εξαιρετική παρουσία των Μικτών μας ομάδων Νέων (1η θέση και αήττητοι 4 στα 4) και Παίδων (2η θέση).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 29-10-2015 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας δύο ημεδαποί ηλικίας 55 και 29 ετών, γιατί εκτελούσαν οικοδομικές εργασίες σε κατοικία ιδιοκτησίας του 55χρονου, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε πρόσφατα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς με το νέο Υπουργό Εσωτερικών και
Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή. Στη συνάντηση συμμετείχαν υπουργικοί παράγοντες, ενώ ο Δήμαρχος συνοδευόταν από τον Αντιδήμαρχο Μυκόνου Μιλτιάδη Ατζαμόγλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos