Κυριακή, 15 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ» Ν.Τ. 25 , 73χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε οι ΕΛΑΣ τις φωτογραφίες του 52χρονου παιδόφιλου που ασελγούσε στην ανήλικη ανιψιά του, σε περιοχή της δυτικής Αττικής, αφού προηγουμένως της έριχνε υπνωτική ουσία στο γάλα της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνουν ομαδικές απολύσεις έδωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ παραδέχθηκε ότι το ΔΝΤ ζητάει ομαδικές απολύσεις. Παράλληλα, ο υπουργός δήλωσε ότι, αυτή τη στιγμή, δεν βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μειώσεις μισθών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ποινές φυλάκισης 2 έως 5 ετών ο καθένας καταδικάστηκαν χθες Σάββατο 152 διαδηλωτές οι οποίοι είχαν πάρει μέρος σε μια κινητοποίηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης της Αιγύπτου να παραδώσει δυο νησιά υπό αιγυπτιακό έλεγχο στην Ερυθρά Θάλασσα στη Σαουδική Αραβία, όπως ανέφεραν πηγές στην αιγυπτιακή δικαιοσύνη και μετέδωσαν αιγυπτιακά κρατικά ΜΜΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιές ανάβει μια δήλωση του αντιπρoέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις για τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos