Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Το Δ.Σ., τα μέλη και η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου σας προσκαλούν στις "Βραδιές Θεάτρου" που διοργανώνουν για μία ακόμα χρονιά. Φέτος θα παρουσιαστεί το έργο του Δημήτρη Ψαθά: "Μικροί Φαρισαίοι", σε διασκευή και σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Αντιμέτωπος»με ένα Καρχαριοειδές βρέθηκε ένας συριανός νεαρός κατα την διάρκεια της προπόνησης του στην Σύρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 30 Μαϊου 2016 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσφατα, ο Δήμος Μυκόνου, μετά και από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συμμετείχε στην πρόσκληση της Emirates Airlines στις Ινδίες και συγκεκριμένα στην Βομβάη για προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό για όλο το χρόνο στην Ινδική αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαζί με το 4ο Μνημόνιο φέρνουν ΦΠΑ ρεκόρ 24% και καταργούν το ειδικό καθεστώς ΦΠΑ σε ακόμη 11 νησιά του Αιγαίου!»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω έκτακτων υποχρεώσεων της Ολυμπιονίκη στίβου Κατερίνας Θάνου η οποία θα πρέπει να αναχωρήσει από την Πάρο με το απογευματινό δρομολόγιο του πλοίου για Πειραιά, η απονομή τιμητικών πλακετών στις αθλήτριες Κατερίνα Θάνου και Παρασκευή Τσιομπίκα, η οποία θα γινόταν αύριο 20 Μαΐου 2016 στις 20.00΄ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου από το Δήμαρχο Πάρου, αλλάζει ώρα και θα πραγματοποιηθεί στις 13.00΄.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πλέον έχουμε στα χέρια μας ένα ισχυρό εφόδιο για να δώσουμε και στην Ευρώπη την ιστορική μάχη για την νησιωτικότητα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 19 Μαϊος 2016 16:44

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΜΑΪΟΥ 2016 και ώρα 11:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύριοι υπεύθυνοι, καθώς και αρμόδιοι πολιτικοί, η εξόντωση, η ερήμωση ως την κατάρρευση των νησιών μας συνεχίζεται με στρατηγική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos