Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, πρόκειται να λάβουν χώρα τρεις σημαντικές Κυκλαδικές εκδηλώσεις στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 20:51

"Tα άκουσε" ο Ραγκούσης στην Κρήτη (Βίντεο)

Αποδοκίμασαν Τζανακόπουλο, Δανέλλη, Ραγκούση στην Κρήτη -«Προδότες, κολαούζοι της Μέρκελ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλείσιμο των οθονών τουλάχιστον μία ώρα πριν από τον ύπνο των παιδιών προτείνουν οι ειδικοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 20:35

Θ. Μαρινόπουλος: Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Προ ημερών συζητώντας στο καφενείο, φίλος, πρώην δημοτικός σύμβουλος, ίσως και μελλοντικός, απένειμε τα εύσημα σε όλους όσους ασχολούνται και συμμετέχουν στις αναμετρήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που παράγεται από την ενασχόληση τους αυτή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εντός 30 ημερών, (έως 25-02-2019), οι φορείς της γενικής κυβέρνησης υποχρεούνται να μεταφέρουν τα πλεονάζοντα ταμειακά διαθέσιμά τους στον λογαριασμό ταμειακής τους διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος σύμφωνα με νέα απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

To μπαλάκι στη Λάρισα, φαίνεται πως ρίχνει το Νοσοκομείο Λαμίας τις ευθύνες για την τραγική κατάληξη της μικρής Ιωάννας Κουτσοπάνου... Κανένα παιδί δεν πέθανε στη Λαμία – Τα ΜΜΕ διαστρεβλώνουν την αλήθεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βραβευμένο περιβαλλοντικό ντοκιμαντέρ μικρού μήκους «EGEO – Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ» σε σκηνοθεσία Βίκυς Μαρκολέφα και Bastian Fischer είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν στο διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πειραιάς είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής τουριστικής προβολής που εφαρμόζει, συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μετά την ΜΑΤΚΑ στο Ελσίνκι, την ΒΟΟΤ στο Ντίσελντορφ και τη "New York Times Travel Show" στη Νέα Υόρκη, παίρνει μέρος στη SALON DES VACANCES στις Βρυξέλλες (7 - 10 Φεβρουαρίου 2019)!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γνωστό ότι ένα κουτάβι δεν πρέπει να βγαίνει βόλτα, πριν ολοκληρώσει τα εμβόλιά του. Γι΄αυτό, πρέπει να του δείξουμε πού είναι η... τουαλέτα του

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos