Στοίχημα: Με το Over 2.5 στο Ρεσίφε, πέφτει η «αυλαία» στην Ξάνθη (video)

03 Οκτωβρίου 2016 14:58

Χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, στο οποίο περιλαμβάνονται λιγότερες αναμετρήσεις σε σχέση με το πλούσιο Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε. Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ κλείνει με τον αγώνα Ξάνθη – Ατρόμητος, ωστόσο σε στοιχηματικό επίπεδο θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Σάντα Κρουζ – Παλμέιρας για την Α' Βραζιλίας.


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τις εταιρίες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα μας.

 

«Ανοιχτό» ματς για Σάντα Κρουζ και Παλμέιρας

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σάντα Κρουζ – Παλμέιρας, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.11. Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε ξανά η Σάντα Κρουζ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από τη Φιγκεϊρένσε σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν. Κάκιστη εμφάνιση, πλήρωσε ξανά τα πολλά αμυντικά της κενά, φεύγοντας με άδεια χέρια από το "Orlando Scarpelli". Βρίσκεται σταθερά στην προτελευταία θέση της κατηγορίας, αλλά και στο -10 από τις θέσεις που εξασφαλίζουν την παραμονή, γνωρίζοντας πως πλέον έχει δύσκολο έργο. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί της ήττα, ενώ μετράει μόλις μια νίκη στις 12 τελευταίες αγωνιστικές. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα κατάφερε στον αγώνα ρεβάνς να επικρατήσει με 3-1 της Ιντερνασιονάλ, όμως σε συνδυασμό το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού αποχαιρέτησε τη διοργάνωση. Απ' την άλλη, η Παλμέιρας ξεπέρασε το εμπόδιο της Κοριτίμπα πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1. Είχε τον έλεγχο, προηγήθηκε με τέρματα των Περέιρα (51') και Μίνα (57'), με την Κοριτίμπα να μειώνει στο 76' για το τελικό 2-1. Ακόμη τρεις πολύτιμοι βαθμοί για την Παλμέιρας που διατηρήθηκε στην κορυφή, ενώ συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη, μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας και ψάχνει κόντρα στη Σάντα Κρουζ τη νίκη, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά της στο +3 από τη Φλαμένγκο. Σημειώστε ότι οι γηπεδούχοι προέρχονται από 4/5 Over 2,5, επιλογή στην οποία καταλήξαμε και για το σημερινό παιχνίδι.

Ξανά με Κορακάκη ο Ατρόμητος

Στην Ξάνθη κλείνει η 6η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ατρόμητο και να αναζητά την πρώτη νίκη της. Παρουσιάζοντας σαφή βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι, η Ξάνθη πήρε τον πρώτο βαθμό στη φετινή Σούπερλιγκ την περασμένη εβδομάδα στην Τούμπα. Κράτησε τον ΠΑΟΚ στο «μηδέν» και αυτό ήταν επιτυχία, έστω κι αν αποτέλεσε συνδυασμό τύχης και αφέλειας του αντιπάλου στην τελική προσπάθεια. Πρόκειται για πόντο ψυχολογίας για τη «σφιχτή» ομάδα της Θράκης, η οποία είχε ξεκινήσει με 2/2 ήττες από ΑΕΚ και Πανιώνιο, όπου είχε απογοητευτική παρουσία. Επιθετικά είχε 1-2 καλές αντεπιθέσεις, αλλά τίποτα περισσότερο, καθώς οι απουσίες και η εξέλιξη του αγώνα (αποβολή Λάζιτς, τραυματισμός Γουάλας) ανάγκασαν τον Λουτσέσκου να προχωρήσει για ακόμη μια φορά σε «αλχημείες». Απ' την άλλη, έχοντας τον Γιώργο Κορακάκη στην άκρη του πάγκου, ο Ατρόμητος πήρε επιτέλους αυτό που ήθελε στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες είχαν πάθος και διάθεση εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, ήταν φανερό ότι η ψυχολογία τους άλλαξε μετά την αποχώρηση Δέλλα και αυτά τα στοιχεία ήταν που τελικά έφεραν αυτό το νικηφόρο 1-0 χάρη στο εκπληκτικό γκολ του Ουμπίδες. «Είχαμε πει στα παιδιά ότι πρέπει να δείξουν θέληση και πάθος. Αυτό και έγινε. Ελπίζω η ομάδα να κάνει επανεκκίνηση», επεσήμανε ο Κορακάκης, που άκουσε την κερκίδα να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε αππό νωρίς το πρωί τα Previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos