Παίρνει το ντέρμπι η Σάντος - Με το Under 153.5 στο ΣΕΦ

05 Οκτωβρίου 2016 16:46

Μπορεί το ποδοσφαιρικό κουπόνι να είναι μικρότερο σε σχέση με προηγούμενες ημέρες, εντούτοις αυτό δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν επιλογές. Θα μας απασχολήσει η αγωνιστική δράση στην Α' Βραζιλίας, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις για τα προημιτελικά του Κυπέλλου μπάσκετ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες προβλέψεις στοιχήματος για όλα τα αθλήματα.

«Άσσος» στο Σάο Πάολο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Σάντος – Φλουμινένσε, όπου επιλέγουμε τον «άσσο» σε απόδοση 2.01. Μετά την "γκέλα" επί της Σπορτ Ρεσίφε (1-0), η Σάντος επέστρεψε στις επιτυχίες την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-0 της Ατλέτικο Παραναένσε. Θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και με τέρματα των Ολιβέιρα (31' πεν) και Παουλίνιο (83') πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς από μια δυνατή αντίπαλο. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Σάντος, που διατηρήθηκε στην 4η θέση και βρίσκεται στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο. Γνωρίζει πως καλείται να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό αν θέλει να παραμείνει στην πρώτη τετράδα και υποδέχεται τη Φλουμινένσε στο παιχνίδι της αγωνιστικής με στόχο το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει εκεί. Διαθέτει μια από τις πιο ισχυρές έδρες του πρωταθλήματος, ενώ μετράει μόλις μια ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια της στη Serie A. Απ' την άλλη, συνέχεια στις υψηλές πτήσεις για τη Φλουμινένσε που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική το καθήκον της κόντρα στην Σπορτ Ρεσίφε (3-1). Τρίτη σερί νίκη, αλλά και τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για το συγκρότημα του Λεβίρ Κούλπι που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο -2 από την τέταρτη θέση. Απόλυτα ικανοποιημένος ο Βραζιλιάνος τεχνικός που ζήτησε ανάλογη συνέχεια από τους παίκτες του, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Παιχνίδι αποδείξεων το σημερινό για τη Φλουμινένσε κόντρα στη Σάντος, από την οποία ψάχνει εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου με 2-4. Θα πάμε με τον άσσο.

Με το Under 153.5 στο ΣΕΦ

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου, όπου επιλέγουμε το Under 153.5 σε απόδοση 1.87. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο νωρίτερα από τον τελικό και αφού ηττήθηκε τρις δεν το κατάκτησε. Το κύπελλο Ελλάδας είναι μέσα στους στόχους του Ολυμπιακού και σήμερα θα νικήσει τον Κολοσσό, θα προκριθεί στην τετράδα εκεί που θα διεξαχθεί κλήρωση για να μάθουμε τα ζευγάρια των ημιτελικών. Βέβαια για τον Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του τα σοβαρά παιχνίδια ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα με την έναρξη της Euroleague, όταν δηλαδή θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, οπότε το σημερινό του κυπέλλου και ο αγώνας με τον Κόροιβο το Σάββατο για την πρεμιέρα της Α1 θεωρούνται ακόμα μέσα στην προετοιμασία της ομάδας, αν και επίσημα. Στα φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός νίκησε 89-68 την Γαλατασαράι, νίκησε 86-74 τον Ερυθρό Αστέρα, νίκησε 86-67 την Πινάρ και ηττήθηκε 79-86 από την Εφές ενώ ο Κολοσσός νίκησε 83-79 τον ΑΓΟΡ, νίκησε 68-55 την Γκαζιάντεπσπορ και νίκησε 83-76 τον ΠΑΟΚ μετά από παράταση (67-67 κανονική διάρκεια). Ο Ολυμπιακός φέτος θα είναι πάλι μια εξαιρετική αμυντική ομάδα και από το πρώτο του κιόλας επίσημο παιχνίδι ο Σφαιρόπουλος θα θελήσει να δει τους αθλητές του να αφοσιώνονται σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Κολοσσός θα είναι επίσης αμυντική ομάδα, όπως δηλαδή ήταν και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τον Λυκογιάννη στον πάγκο του, και για να κάνει μια καλή εμφάνιση σήμερα στο ΣΕΦ θα πρέπει να μην δώσει στον Ολυμπιακό τον τρόπο να τρέξει. Αναμένουμε χαμηλό σκορ επομένως η επιλογή είναι το Under 153.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos