Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκμεταλλεύεται την έδρα το Κολοράντο, Προβάδισμα η Σάντος

13 Οκτωβρίου 2016 13:16

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, προκύπτουν ωστόσο δύο προτάσεις και συγκεκριμένα από τα πρωταθλήματα των ΗΠΑ και της Βραζιλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα η Sportingbet.

Εκμεταλλεύεται την έδρα το Κολοράντο

Ξεκινάμε από τις ΗΠΑ και τον αγώνα Κολοράντο – Σαν Χοσέ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.00. Από την εκτός έδρας επικράτηση με 3-2 επί του Χιούστον προέρχεται το Κολοράντο, το οποίο κέρδισε πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό σκορ. Το συγκρότημα του Μαστροένι έφτασε έτσι τα πέντε παιχνίδια αήττητο, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες και δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Βρίσκεται στη 2η θέση της δύσης με 54 βαθμούς όντας στο -2 από την κορυφή, ενώ χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να «κλειδώσει» μια θέση στην πρώτη δυάδα και να εξασφαλίσει την παρουσία του κατευθείαν στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί του Σολτ Λέικ προέρχεται το Σαν Χοσέ, από την πλευρά του, το οποίο μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία του, ωστόσο πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί και κατάφερε να βάλει στοπ στο σερί επτά αγώνων χωρίς τρίποντο. Κόντρα στο Κολοράντο, οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο και θα αποτελέσει έκπληξη αν πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα στηρίξουμε την έδρα.

Προβάδισμα η Σάντος

Ολοκληρώνουμε με Βραζιλία και το 2 DNB σε απόδοση 2.02 στην αναμέτρηση Σάο Παόλο – Σάντος (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Σάο Πάολο που περιορίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τη Σπορτ Ρεσίφε. Απογοήτευσε με την εμφάνιση της κόντρα σε μια βατή αντίπαλο, ενώ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μετράει δυο ήττες και δυο ισοπαλίες, όπου συνολικά σημείωσε μόλις ένα τέρμα. Έχει μπει σε μπελάδες, καθώς βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και κάθε άλλο παρά ασφαλής μπορεί να αισθάνεται. Η Σάο Πάολο από την πλευρά της, έδειξε χαρακτήρα, κυνήγησε μέχρι τέλος τη νίκη κόντρα στη Φλουμινένσε και κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 της αντιπάλου της την προηγούμενη αγωνιστική. Λίγα πράγματα από τις δυο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τη Σάντος να μπαίνει δυνατά στο δεύτερο μέρος κάνοντας το 1-0 στο 48' με τέρμα του Κοπέτε. Η Φλουμινένσε ισοφάρισε στο 64', με τη Σάντος να ανεβάζει στροφές και με γκολ του Ολιβέιρα στο 80' πανηγύρισε την κατάκτηση των τριών βαθμών. Δεύτερη σερί νίκη, αλλά και πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια της στη Serie A, με το συγκρότημα του Ζούνιορ να βρίσκεται στην 4η θέση και στο -2 από την πρώτη τριάδα. Θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την κακή κατάσταση της Σάο Πάολο.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr