Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης η Εθνική μας - Προβάδισμα το Κονγκό

13 Νοεμβρίου 2016 19:18

Όπως συνέβη και χθες, έτσι και το σημερινό κουπόνι είναι πολύ πιο... περιορισμένο για δεδομένα σαββατοκύριακου. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Εθνικής μας με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, από την οποία προκύπτει και στοιχηματική επιλογή.


Συνολικά καταλήγουμε σε τετράδα προτάσεων από ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πριν προχωρήσουμε στις αναλύσεις να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη όλων των αγώνων στο στοίχημα live.

Πίστη στη "γαλανόλευκη"

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με τον Άσσο Draw No Bet της Εθνικής Ελλάδας επί της Βοσνίας σε απόδοση 2.02 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το ντέρμπι του ομίλου διεξάγεται σήμερα στο Φάληρο, όπου η Ελλάδα των 3/3 νικών υποδέχεται τη Βοσνία των 6 πόντων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αρχίζει να επανακτά τη χαμένη του ταυτότητα με τον Μίκαελ Σκίμπε στο «τιμόνι» του, κάτι που είναι εμφανές τόσο απ' τα αποτελέσματα, όσο και απ' τις εμφανίσεις. Πέντε διαδοχικές νίκες συμπλήρωσε η Ελλάδα τον Οκτώβριο σε φιλικό και επίσημο επίπεδο, αφού έκανε το 2/2 με Κύπρο και Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, χωρίς μάλιστα να δεχτεί καν γκολ. Έπειτα από τρεις αγώνες, βρίσκεται στην πρώτη θέση του 8ου ομίλου μαζί με το Βέλγιο, στο +3 απ' τη Βοσνία. Οι Βόσνιοι έκαναν 2/2 εντός έδρας νίκες με Εσθονία (5-0) και Κύπρο (2-0), ενώ διασύρθηκε εκτός έδρας απ' το Βέλγιο (4-0). Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στους Κύπριους στην τελευταία της υποχρέωση, χρειάστηκε δύο γκολ του Τζέκο μετά το 70' για να κάμψει την αντίσταση τους και να πάρει μια νίκη που χρειαζόταν πολύ. Σήμερα έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να μη χάσει, αφού ακόμη και η ισοπαλία θα την κρατήσει κοντά στη δεύτερη θέση, ενώ το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι μάλλον ευνοϊκό γι' αυτήν με δύο σερί εντός έδρας ματς με Γιβραλτάρ και Ελλάδα.

Προβάδισμα το Κονγκό

Συνεχίζουμε με το Διπλό Draw No Bet του Κονγκό στην έδρα της Γουινέας (απόδοση 2.30), στο πλαίσιο των προκριματικών της αφρικανικής ζώνης για το Μουντιάλ 2018. Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Γουϊνέα. Για την πρώτη αγωνιστική, το σύνολο του Κανφορί Μπανγκουρά φιλοξενήθηκε από την Τυνησία, κόντρα στην οποία άντεξε μόλις για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως, δέχθηκε δυο τέρματα και ως εκτούτου γνώρισε την ήττα με 2-0. Πλέον, θέλει τη νίκη, με σκοπό να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο και να μπει και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ωστόσο, δεν αναμένεται να έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στο Κονγκό, το οποίο είναι σαφώς ανώτερο. Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό κυνηγάει τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, με σκοπό να παραμείνει στην πρώτη θέση, μαζί με την Τυνησία. Για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών, η ομάδα του Ζαν-Φλορέν Ικβανγκά φιλοξένησε την Λιβύη, κόντρα στην οποία δεν γνώρισε κάποια αντίσταση και επικράτησε με σχετική ευκολία 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο επιθετικός της Άντερλεχτ, Ντιμερσί Μποκανί, ο οποίος σημείωσε δυο γκολ (6′, 56′), ενώ από ένα πέτυχαν και οι Μπολινγκί (45'+2) και Μουμπελέ (69′). Πολύ καλή εμφάνιση από τους Κονγκολέζους, προσβλέπουν σε μια αντίστοιχη και σήμερα.

Νίκη-πρόκριση για Νιου Σεντς

Η τρίτη ποδοσφαιρική μας πρόταση είναι το Διπλό των Νιου Σεντς επί της Λίβινγκστον (απόδοση 2.12) στο νοκ-άουτ μας για τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Από την εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Ιστ Φάιφ προέρχεται η Λίβινγκστον, η οποία ήταν και πάλι εξαιρετική επιθετικά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καλό «φεγγάρι» στο οποίο βρίσκεται. Το συγκρότημα του Χόπκιν μετρά τέσσερις σερί νίκες έχοντας σκοράρει από τρία τέρματα σε κάθε ματς, βρίσκεται στην κορυφή της League One όντας στο +2 από τους διώκτες της και με παιχνίδι λιγότερο και όπως όλα δείχνουν θα δώσει μάχη για την απευθείας άνοδο. Από την εκτός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Μπανγκόρ προέρχονται οι Νιου Σεντς, οι οποίοι μετρούν 17 διαδοχικές επιτυχίες, βρίσκονται στην κορυφή της Ουαλικής Πρέμιερ Λιγκ όντας στο +15 από τους διώκτες τους και όπως όλα δείχνουν θα φτάσουν σε μια ακόμη ασφαλή κατάκτηση πρωταθλήματος. Η δύναμή τους εντός των συνόρων είναι δεδομένη, ωστόσο το σύνολο του Χάρισον δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα και απέναντι σε Σκωτσέζους, καθώς έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι και τα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ. Έχουμε εμπιστοσύνη στους Νιου Σεντς.

Over στη Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με μπασκετική πρόταση και πιο συγκεκριμένα το Over 164.5 πόντοι στη γερμανική αναμέτρηση της Λούντβιγκσμπουργκ με την Άλμπα Βερολίνου, σε απόδοση 1.90. Πολλές φορές στα διάφορα ζεύγη που αναμετρώνται ανά την Ευρώπη επικρατεί η παράδοση και παραδοσιακά η Άλμπα συναντούσε πάρα πολλά προβλήματα στους αγώνες με τη Λούντβιγκσμπουργκ ακόμα και όταν η ομάδα του Βερολίνου "χτυπούσε" πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά την προηγούμενη σεζόν, σε Μπουντεσλίγκα και Eurocup, η Λούντβιγκσμπουργκ νίκησε τέσσερις φορές, πολύ εύκολα οι τρεις. Σήμερα έχει την ευκαιρία να κάνει το σερί της 5-0 απέναντι στην Άλμπα αφού τελευταία παίζει καλά και η Άλμπα είναι κακή από την έναρξη της σεζόν. Η βελτίωση της Λούντβιγκσμπουργκ ήρθε από την καλύτερη επιθετική λειτουργία αφού σκόραρε 99 με την Ζολνόκι, 95 με την Μπρεμερχάβεν και 96 με τη Σαρλερουά ενώ η Άλμπα συνεχίζει τις κάκιστες αμυντικές παρουσίες δεχόμενη 92 από τη Ρίτας, 98 από την Μπέιρουθ, 102 από την Κίμκι, 87 από την Γκέτινγκεν και το «χαμηλό» 77 από την Χάγκεν που που συνέβη λόγω του απαράδεκτου και παράδοξου 18-11 της πρώτης περιόδου. Η βελτιωμένη λοιπόν επίθεση της Λούντβιγκσμπουργκ απέναντι στην μονίμως απαράδεκτη άμυνα της Άλμπα συνηγορούν στην επιλογή του Over 164.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos