Στοίχημα: Παίρνει το τρίποντο η Γκενκ - Ευκαιρία για Ρέτζιο Εμίλια

27 Δεκεμβρίου 2016 15:30

Μικρή η αγωνιστική δράση στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, με τη μοναδική ποδοσφαιρική μας επιλογή να έρχεται από το βελγικό πρωτάθλημα. Φυσικά, δε λείπουν και οι μπασκετικές προτάσεις (από τα πρωταθλήματα Ισπανίας και Ιταλίας).

Εμπιστοσύνη στην Γκενκ

 

Η μοναδική σημερινή μας επιλογή από το ποδόσφαιρο είναι ο Άσσος της Γκενκ επί της Γάνδης σε απόδοση 2.60. Αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Γκενκ, η οποία και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες σε αυτό το αρνητικό της σερί. Την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενήθηκε από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 1-0. Μετά και από αυτή την ήττα της, βρίσκεται στην ένατη θέση, όπου και μετράει 25 βαθμούς, έχοντας και μια από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, καθώς έχει σκοράρει 30 τέρματα μέχρι τώρα. Η κακή πορεία της στο πρωτάθλημα, έφερε τον Πέτερ Μας εκτός ομάδας, με τον 54χρονο τεχνικό να θεωρείται υπεύθυνος. Τη θέση του στον πάγκο της ομάδας αναλαμβάνει ο Ρούντι Κόσεϊ, εκτελώντας χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες ο μέχρι τώρα εντός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα.

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Γάνδη, η οποία μετράει κατά σειρά δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χάιν Φανχάεζεμπρουκ φιλοξένησε την Άντερλεχτ, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 2-3. Αν και προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με το τέρμα του Μιλίσεβιτς, εν τέλει είδε τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ανατροπή και να προηγούνται με 1-3. Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μειώσει για το τελικό σκορ με το πέναλτι του Μιλίσεβιτς στο 87′. Παράλληλα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Εσιτί στο 37ο λεπτό. Παραμένει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, δυο πίσω από την έκτη θέση και τα πλέι οφ. Πηγαίνουμε με την έδρα.

Κερδίζει η Γκραν Κανάρια

Πηγαίνουμε στο μπάσκετ, όπου επιλέγουμε αρχικά τη νίκη της Γκραν Κανάρια επί της Μπασκόνια (για το ισπανικό πρωτάθλημα) σε απόδοση 2.00. Οι δύο ομάδες έχουν απόσταση δύο ηττών στον βαθμολογικό πίνακα. Προφανώς η Γκραν Κανάρια ήταν για παραπάνω αλλά ξεκίνησε με το παράδοξο 0-4, χάνοντας εντός από Τενερίφη και Μάλαγα, αλλά από τότε έχει ηττηθεί στο τέλος από τη Ρεάλ και πάλι στο τέλος στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα. Η γηπεδούχος έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο διότι κυνηγάει μια θέση στην οκτάδα στο τέλος του πρώτου γύρου για να αγωνιστεί στο Final-8 του κυπέλλου Ισπανίας που θα διεξαχθεί τον Φεβρουάριο στην έδρα της Μπασκόνια και με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει κάνει το ρεπό της κινδυνεύει να μείνει εκτός αφού Μπιλμπάο και Σαραγόσα βρίσκονται κοντά της στην βαθμολογία. Η Μπασκόνια συνεχίζει να παίζει καλό μπάσκετ, είναι πάρα πολύ σκληρή ομάδα, σκληρότερη από την περσινή του Περάσοβιτς, γι'αυτό και με όποιον και να παίζει, εκτός της ΤΣΣΚΑ μέχρι σήμερα, πετυχαίνει ανατροπές ακόμα και αν το ματς πάει «στραβά». Τα τελευταία χρόνια η Γκραν Κανάρια επικρατεί ανελλιπώς στην έδρα της με αντίπαλο την Μπασκόνια, έχει να ηττηθεί από το 2012, φέτος ήδη έχει νικήσει την αποψινή αντίπαλό της στον ημιτελικό του σούπερ-καπ με 84-80 και αφού έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο αξίζει το ποντάρισμα στη νίκη της που έδινε απόδοση 2.00 πριν αρχίσει να πέφτει. Επιλογή λοιπόν η νίκη της Γκραν Κανάρια.

Ευκαιρία για Ρέτζιο Εμίλια

Η δεύτερη επιλογή μας από το κουπόνι μπάσκετ έρχεται από την ιταλική αναμέτρηση της Ρέτζιο Εμίλια με την Αρμάνι Μιλάνο, όπου πηγαίνουμε με το χάντικαπ +2,5 πόντων για τη Ρέτζιο Εμίλια σε απόδοση 1.97. Εμίλια και Αρμάνι συνέθεσαν το ζεύγος των τελικών της περσινής περιόδου στα πλέι-οφ της ιταλικής λίγκας με την Αρμάνι να επικρατεί τότε 4-2 στις νίκες και να κατακτά το πρωτάθλημα. Σήμερα η βαθμολογία βρίσκει την πρώτη στο ρεκόρ 8-4, βρισκόμενη στην τρίτη θέση, ισόβαθμη με την Αβελίνο, και την Αρμάνι στην πρώτη θέση με 11-1 αλλά το «θηρίο» Αρμάνι δεν υφίσταται πια. Μετά τις πρώτες εβδομάδες της σεζόν κατά τις οποίες η Αρμάνι έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις σε ιταλική λίγκα και Euroleague, αυτό που όλοι γνώριζαν ότι θα συμβεί συνέβη δηλαδή ο κόουτς Ρέπεσα έχασε εντελώς τον έλεγχο της ομάδας με και η Αρμάνι ξεκίνησε τις κακές εμφανίσεις. Στην Euroleague μετράει ήδη επτά σερί ήττες και λογικά θα μείνει εκτός πλέι-οφ ενώ στην Ιταλία ήταν κακή με Μπρίντιζι, Σάσσαρι, Κρεμόνα και ηττήθηκε για πρώτη φορά, από την Βενέτσια. Οι επιλογές του Ρέπεσα έθεσαν τον Τζεντίλε εκτός ομάδας, παίκτες για τους οποίους δαπανήθηκαν χρήματα το καλοκαίρι όπως οι Ραντούλιτσα, Πάσκολο, Ντράγκιτς, δεν παίζουν όσο πρέπει και τελικά μόνο οι Σιμόν, Σάντερς και Μάτσβαν παραμένουν να προσπαθούν όμως εκείνοι είναι παίκτες από την περσινή ομάδα. Η Εμίλια έκανε δύο κακές εμφανίσεις με Βαρέζε και Τορίνο αλλά επιστρέφει σήμερα στην έδρα της για να κάνει μια νίκη μετά από δύο εβδομάδες, και η Αρμάνι που βρίσκεται σε κακή κατάσταση ευνοεί την ψυχολογική άνοδο της γηπεδούχου. Στην Εμίλια για τέτοια ματς «ζουν», μόνο το πάθος που βγάζουν οι παίκτες της εντός φτάνει να «καθαρίσει» την απαράδεκτη Αρμάνι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos