Πάμε στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Οσέρ

07 Φεβρουαρίου 2017 14:19

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, καθώς υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική σε Α' και Β' Γαλλίας, δράση σε Κύπελλο Ισπανίας και Γερμανίας, αλλά και εξ αναβολής αγώνες στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.


Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά και το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου ο Άρης υποδέχεται τη Στρασμπούργκ για τα πλέι οφ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τα νόμιμα online casino που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Δε χάνει η Οσέρ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Σοσό – Οσέρ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00. Αν και οι βαθμολογικές διαφορές μεταξύ των ομάδων εξακολουθούν να είναι ακόμη μικρές, δεν μπορεί να μην σταθεί κανείς στην αδυναμία της Σοσό τις τελευταίες εβδομάδες, που την έχει αναγκάσει να έχει υποχωρήσει αισθητά και να θέτει εν αμφιβόλω τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην άνοδο. Είναι, πάντως, απολύτως χαρακτηριστικό πως μετράει 3/4 ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ ακόμη κι ένας ο βαθμός που έχει συγκεντρώσει, μπορεί να θεωρηθεί... θαύμα, αφού κατακτήθηκε στο εντός έδρας 3-3 απέναντι στην Κλερμόν, όπου έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου.

Απ' την άλλη, ολοένα και χειρότερη γίνεται η κατάσταση για την Οσέρ, η οποία μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής έπεσε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα πρέπει να επιδοθεί σε ένα πολύ σημαντικό ντεμαράζ, αν θέλει να ξεφύγει. Αποδείχθηκε πως η μεγάλη πρόκριση επί της Σεντ Ετιέν για το Κύπελλο δεν λειτούργησε και τόσο θετικά, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, που ήταν αυτό απέναντι στην Ορλεάν το Σάββατο. Το χειρότερο μάλιστα ήταν πως ηττήθηκε με σκορ 2-0 και είδε την αντίπαλό της να την ξεπερνά στη βαθμολογία. Η Οσέρ έδειξε ανίκανη να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με την Ορλεάν να παραδίδει μαθήματα κυνισμού και να φτάνει σε μια τεράστιας σημασίας νίκη με δύο τέρματα μέσα σε 3 λεπτά (75'-77') κι ενώ νωρίτερα οι παίκτες των γηπεδούχων επιδίδονταν σε διαγωνισμό λαθών και ανάγκαζαν τους οπαδούς να ξεσπάσουν σε αποδοκιμασίες. Είναι κρίσιμο το παιχνίδι, θα επιλέξουμε το Χ2 της Οσέρ.

Άσσος για ΜΚ Ντονς

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση ΜΚ Ντονς – Όλνταμ, όπου επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 1.85. Αν και ήθελε όσο τίποτα να συνδυάσει τα 50ά της γενέθλια με μια νίκη, η Μίλτον Κέινς Ντονς δεν τα κατάφερε την περασμένη αγωνιστική, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 απέναντι στην ισχυρή Μπόλτον, σε μια αναμέτρηση με ελάχιστες «καθαρές» ευκαιρίες. Ο μάνατζερ Νίλσον παρά την ισοπαλία, δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του για την απόδοση της ομάδας του όμως τόνισε πως θα ήθελε να δει την ΜΚ Ντονς να κερδίζει. Μ' αυτά και μ' αυτά, η ΜΚ Ντονς είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια (3-2-0) και μια ενδεχόμενη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση θα τη φέρει σε απόσταση οκτώ βαθμών από την έκτη Σάουθεντ.

Απ' την άλλη, η Όλνταμ προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη (0-1) επί της Τσέστερφιλντ, η οποία ενδέχεται να αποβεί καθοριστική στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην κατηγορία. Η ομάδα του Σέρινταν παρατάχθηκε με το πάθος και την αποφασιστικότητα που έπρεπε σε έναν τέτοιο «τελικό» και διεκδίκησε ό,τι της αναλογούσε. Η ανόητη αποβολή του Τζέραρντ στην ανάπαυλα άλλαξε εντελώς τα σχέδια της, αφού ανάγκασε την Τσέστερφιλντ να αμύνεται στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου μέρους, ωστόσο μια κεφαλιά του προωθημένου αμυντικού Κλαρκ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων της χάρισε αυτό που μάλλον άξιζε. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα.

Διπλό για Κλαμπ Αμέρικα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Τζαγκουάρες – Κλαμπ Αμέρικα, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.02. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τζαγκουάρες, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Τολούκα (0-1) και Τίγκρες (1-0). Την Παρασκευή, η ομάδα του Σέρχιο Μπουένο φιλοξενήθηκε από την Βερακρούζ, στην έδρα της οποίας και ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενη από ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά του κάθε ημιχρόνου. Αυτή ήταν και η δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα, μετά και από εκείνη στην έδρα της Πατσούκα (1-0). Με έξι βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, "συγκατοικεί" με την αποψινή της αντίπαλο στην 10η θέση, ενώ παρότι έχει μια σχετική απόσταση από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Συνεπώς, χρειάζεται βαθμούς, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια της. Στον αντίποδα, η Κλαμπ Αμέρικα μπορεί να ξεκίνησε πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας δυο σερί ήττες από Τολούκα (2-1) και Τίγκρες (4-2), ωστόσο φαίνεται πως βρήκε ρυθμό, επικρατώντας στα δυο τελευταία παιχνίδια της. Πιο συγκεκριμένα, μετά την εντός έδρας νίκη επί της Βερακρούζ (1-0), η ομάδα του Ρικάρντο Λα Βόλπε φιλοξενήθηκε από την Μονάρκας, στην έδρα της οποίας πήρε το «τρίποντο» με 0-2. Μετά και από αυτή τη νίκη είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας έξι βαθμούς, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Το μομέντουμ ευνοεί την Κλαμπ Αμέρικα.

Χαμηλό σκορ στο «Nick Galis Hall»

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Άρης – Στρασβούργο, όπου επιλέγουμε το Under 145 σε απόδοση 1.83. Ο Άρης ήταν κακός τον τελευταίο καιρό, αναγκάστηκε να ενισχυθεί με τον Τζάκσον, που δεν δείχνει ιδιαίτερα ποιοτικός, και τον Γκόρντον, ο οποίος έπαιξε με τον ΠΑΟΚ μετά από δυο προπονήσεις αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στο μέλλον διότι είναι πολύ ποιοτικός παίκτης με μεγάλη εμπειρία από το υψηλό επίπεδο, και θέλει μια καλή αρχή απόψε στη σειρά για να έχει όσο το δυνατόν ευκολότερο έργο στον αγώνα της Γαλλίας. Οι ομάδες είναι παρόμοιας δυναμικότητας, πιθανώς η πρόκριση να κριθεί στις διαφορές των νικών που θα καταφέρουν αμφότερες στις έδρες τους, και το στοιχείο που θα δώσει την επιτυχία θα είναι η άμυνα. Στην πρώτη φάση Άρης και Στρασβούργο διέθεταν δύο από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης με μέσους όρους 69.7 πόντους παθητικό για τον Άρη (έχει αφαιρεθεί η παράταση με την Μπάνβιτ) και 68.1 πόντους παθητικό για το Στρασβούργο (έχουν αφαιρεθεί οι δύο παρατάσεις με Τενερίφη και Τσιμπόνα). Όταν αναμετρώνται δύο τόσο ισχυρές άμυνες το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο αργό με την πιθανότητα χαμηλού σκορ να ενισχύεται, ενώ επιπλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος παράτασης διότι και ισοπαλία να τελειώσει το ματς θα πάνε στο επόμενο ματς με το ισόπαλο σκορ. Η σοφή επιλογή είναι το Under 145.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos