Στοίχημα: Με τις διπλές ευκαιρίες των Μπάτε και Απόλλωνα Λεμεσού

02 Νοεμβρίου 2017 15:12

Άκρως ενδιαφέρον είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ενώ το μενού εμπλουτίζεται και με αγώνες μπάσκετ για την Ευρωλίγκα.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

"Χτυπάει" βαθμό ή βαθμούς η Μπάτε

Ξεκινάμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος με το παιχνίδι ανάμεσα σε Κολωνία και Μπάτε Μπορίσοφ, για τον όγδοο όμιλο του Europa League. Οι Γερμανοί θυμίζουν αγωνιστικό "πτώμα" την τρέχουσα σεζόν, καθώς μετά το πέρας των 10 πρώτων αγωνιστικών στην Μπουντεσλίγκα έχουν καταφέρει να μαζέψουν μόλις δυο βαθμούς, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο έχουν γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Η Μπάτε από την πλευρά της είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς ισοβαθμώντας με τον Ερυθρό Αστέρα, μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της και σε περίπτωση που καταφέρει να "αποδράσει" με βαθμό ή βαθμούς κι από την Κολωνία, τότε θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Γερμανοί δύσκολα θα κυνηγήσουν κάτι στην Ευρώπη μιας και προέχει η παραμονή τους στην Μπουντεσλίγκα, και πιστεύουμε πως οι Λευκορώσοι θα καταφέρουν να "τσιμπήσουν" οτιδήποτε θετικό σήμερα. Το Χ2 προσφέρεται σε απόδοση 2.17 και θα το κρατήσουμε.

Δεν "καίγεται" η Αταλάντα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Απόλλων Λεμεσού – Αταλάντα. Οι Κύπριοι βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου με δυο βαθμούς όντας στο -3 από τη Λυών και στο -5 από την Αταλάντα, ωστόσο η παρουσία τους είναι άκρως ικανοποιητική, καθώς απέσπασαν την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Λυών, ενώ έφυγαν με βαθμό και από την έδρα της Έβερτον μετά το τελικό 2-2. Η αποστολή τους στον όμιλο ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη, ωστόσο αποδεικνύονται πολύ σκληρό "καρύδι" για όποια ομάδα βρεθεί στο διάβα τους. Η Αταλάντα από την άλλη είναι μόνη πρώτη με επτά βαθμούς, έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της κατά ένα μεγάλο ποσοστό και στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες της πιθανόν να μην βάλουν τα πόδια τους στη "φωτιά". Κίνητρο και έδρα μας οδηγούν στην επιλογή του 1Χ σε απόδοση 2.10, ένα σημείο που φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αξία.

Με τα γκολ στη Ρουμανία

Μεταφερόμαστε στο Βουκουρέστι, όπου η Στεάουα φιλοξενεί τη Χαποέλ Μπερ Σεβά. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με τη Στεάουα να μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχοντας σημειώσει 20 (!) γκολ σε αυτή τη σειρά αγώνων, ενώ η Χαποέλ μετράει τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία, έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 11 φορές. Οι δυο ομάδες δείχνουν κάτι παραπάνω από ικανές από το κέντρο και μπροστά, θα πάμε με το ρυθμό τους κρατώντας το Over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Αντέχει η Αρμάνι στο Ισραήλ

Ολοκληρώνουμε με Euroleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο. H Μακάμπι ξεκίνησε με δύο νίκες, επί των προβληματικών τότε Μπάμπεργκ και Μπασκόνια, αλλά όταν έδωσε τα δύο δυσκολότερα παιχνίδια της, εντός με Ολυμπιακό και στο Βελιγράδι με τον Αστέρα ηττήθηκε. Είναι δεδομένο ότι η φετινή Μακάμπι δεν θα είναι το «αίσχος» των δύο περασμένων αγωνιστικών περιόδων και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό της στα πλέι-οφ, όπως το ίδιο θα κάνει και η Αρμάνι, αφού επιτέλους έχει σοβαρό προπονητή και μέχρι σήμερα έχει ηττηθεί οριακά από ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ, Φενέρ ενώ νίκησε την Μπαρτσελόνα βγάζοντας πολύ πάθος στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που έχουμε βγάλει ως συμπέρασμα για την Αρμάνι είναι ότι δεν παρατά την προσπάθεια και απόψε θα αντιμετωπίσει ομοίως τον αγώνα με σκληρή άμυνα ώστε να αποσυντονίσει το γεμάτο Αμερικανούς αθλητές ρόστερ της Μακάμπι. Οι Ιταλοί είναι ικανοί για τη νίκη στο Τελ Αβίβ, προτιμότερη επιλογή είναι το πιο ασφαλές +5.5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos