Στοίχημα: Παίρνει την πρόκριση η Αγγλία (video)

11 Ιουλίου 2018 14:51

Τετάρτη (11/07) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εκτός από τον ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Κροατία και Αγγλία, υπάρχουν κι αρκετές αναμετρήσεις από τον πρώτο προκριματικό γύρο σε Champions και Europa League.


Εμείς θα ασχοληθούμε με τρία παιχνίδια, ωστόσο πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Προκρίνεται η Αγγλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κροατία – Αγγλία, όπου και επιλέγουμε πρόκριση Αγγλίας, σε απόδοση 1.70. Οι Κροάτες πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό τουρνουά στη φάση των ομίλων, ωστόσο προκρίθηκαν μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι τόσο κόντρα στη Δανία, όσο και κόντρα στη Ρωσία. Από την πλευρά της, η Αγγλία έκανε περίπατο στη φάση των ομίλων, στη συνέχεια απέκλεισε στα πέναλτι την Κολομβία, ενώ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σουηδίας κερδίζοντας με 2-0. Φαίνεται πιο σοβαρή και πιο αποφασισμένη από την αντίπαλό της, μετά από πολλά χρόνια δείχνει ικανή να φτάσει στην κορυφή του κόσμου και στο σημερινό ματς θεωρούμε πως έχει το προβάδισμα. Έτσι, θα κρατήσουμε την πρόκριση της Αγγλίας σε απόδοση 1.70.

Φαβορί η Κουκέσι

Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση Κουκέσι – Βαλέττα, όπου επιλογή μας αποτελεί το Κουκέσι -1 (Ασιατικό), σε απόδοση 2.10. Τα τελευταία χρόνια, η αλβανική ομάδα κάνει ολοένα και πιο συχνή την παρουσία της στην Ευρώπη, φτάνοντας ολοένα και πιο μακριά. Κόντρα στη Βαλέτα δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Η έδρα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια της πιο έμπειρης Κουκέσι να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς, και πιστεύουμε πως μπορεί να τα καταφέρει. Έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Κουκέσι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Εύκολο έργο για τη Μόλντε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Γκλέναβον – Μόλντε, για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου επιλέγουμε το 2 & Over 2.5, σε απόδοση 1.85. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μόλντε είναι με διαφορά πιο ποιοτική ομάδα και διαθέτει τη δύναμη και την εμπειρία για να πάρει από σήμερα κιόλας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Δεν είναι ομάδα που μπορεί να προκαλέσει φόβο η Γκλέναβον, ωστόσο είναι σε θέση να βρει έστω μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα και να βοηθήσει στην επαλήθευση της επιλογής μας, η οποία είναι το 2 & Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την ανάλυση και τη στοιχηματική εκτίμηση για το σημερινό παιχνίδι του Μουντιάλ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos