Στοίχημα: Με ΠΑΟΚ και Σάλκε (video) - "Σφιχτό" ματς στην Ιταλία

02 Σεπτεμβρίου 2018 13:10

Κυριακή (02/09) σήμερα, οι μάχες στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης "φουντώνουν" ολοένα και περισσότερο, με το κουπόνι του πάμε στοίχημα να γίνεται και πιο ενδιαφέρον.


Έτσι, το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το σημερινό μενού, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Tipbet.

Βγάζει αντίδραση ο ΠΑΟΚ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις με την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στον ΟΦΗ, αφήνοντας καλά δείγματα μεσοεπιθετικά, παρουσίασε όμως μεγάλα κενά στα μετόπισθεν, τα οποία είναι δεδομένο πως θα τα "πληρώσει" απέναντι στις μεγάλες ομάδες της λίγκας. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα, την Τετάρτη όμως απογοήτευσε κόντρα στην Μπενφίκα, χάνοντας εύκολα με 1-4. Ο "δικέφαλος" οφείλει να στρέψει την προσοχή του στην Superleague πλέον, είναι σαφώς ανώτερος από τον Πανιώνιο και πιστεύουμε πως η μεσοβδόμαδα ήττα τον πείσμωσε αρκετά ώστε να βγάλει αντίδραση. Επιλογή μας θα αποτελέσει το ΠΑΟΚ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.93.

Ανώτερη η Σάλκε

Συνεχίζουμε με Α' Γερμανίας και την κόντρα της Σάλκε με τη Χέρτα. Οι "βασιλικοί μπλε" ξεκίνησαν με το... αριστερό τη νέα σεζόν, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Η Χέρτα από την πλευρά της επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Νυρεμβέργης, δεν έπεισε με την παρουσία της και εκτός έδρας αναμένεται να συναντήσει σοβαρά προβλήματα. Η Σάλκε είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη, πιστεύουμε πως θα παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την πρεμιέρα, κι εμείς θα επιλέξουμε τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται σε απόδοση 1.80.

"Σφιχτό" ματς στην Ιταλία

Ολοκληρώνουμε με Α' Ιταλίας και την αναμέτρηση Σασσουόλο – Τζένοα. Θετικά έχει ξεκινήσει η χρονιά και για τις δυο ομάδες, καθώς μέχρι στιγμής η Σασσουόλο μετράει μια νίκη (1-0 την Ίντερ) και μια ισοπαλία, ενώ η Τζένοα στο μοναδικό παιχνίδι που έχει δώσει, επικράτησε με 2-1 της Έμπολι. Αμφότερες θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν νικηφόρα, οι δυο ομάδες είναι κοντά βάσει δυναμικής αλλά και φιλοσοφίας, με την αμυντική προσήλωση να βρίσκεται πάντοτε σε πρώτο πλάνο. Περιμένουμε πως το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, έτσι θα πάμε με το No Goal σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Το βίντεο του Betarades.gr για το Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos