Στοίχημα: Στήριγμα η Μπαρτσελόνα - Με την άμυνα η ΑΕΚ

11 Δεκεμβρίου 2018 15:07

Το πρώτο μέρος της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ διεξάγεται σήμερα (11/12) και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε δύο προτάσεις από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη.


Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα - Τότεναμ και Κλαμπ Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει το Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA και τον αγώνα Χάποελ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά για στοίχημα που προκύπτουν από το πρόγραμμα της ημέρας.

Αξίζει η απόδοση της Μπάρτσα

Ξεκινάμε από το "Camp Nou", εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τότεναμ. Οι "μπλαουγκράνα" έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση του ομίλου τους, έχοντας συγκεντρώσει 13 βαθμούς μέχρι στιγμής. Θα παραταχθούν με ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα τους, ωστόσο θα διεκδικήσουν τη νίκη, κάτι το οποίο ξεκαθάρισε με δηλώσεις του και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Άγγλοι, από την πλευρά τους, είναι αυτοί που "καίγονται" περισσότερο για τους τρεις βαθμούς, καθώς χρειάζονται ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ίντερ για να προκριθούν ως 2οι στην επόμενη φάση. Βέβαια, φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχουν πανηγυρίσει "διπλό" (ήττα 2-1 από την Ίντερ, ισοπαλία 2-2 με Αϊντχόφεν), ενώ το να προσφέρεται η Μπαρτσελόνα στην έδρα της σε απόδοση 2.10 δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα στον "άσσο", καθώς οι Καταλανοί δεν θα... κάτσουν να χάσουν!

Με τα γκολ στο Βέλγιο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ - Ατλέτικο Μαδρίτης, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, με τους Βέλγους να είναι σίγουρα 3οι και τους Μαδριλένους να θέλουν τη νίκη προκειμένου να είναι σίγουρα 1οι, χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία αντιμετωπίζει τη Μονακό. Η Κλαμπ Μπριζ θέλει να κλείσει τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα, αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και εκεί πάντα παίζει επιθετικά, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που δεν έχει μάθει να κλείνεται. Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, θα προσπαθήσει να πάρει αυτό που θέλει και αναμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, γκολ και φάσεις. Θα πάμε, επομένως, με το Over 2.5 γκολ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.05.

Με την άμυνα η ΑΕΚ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και την αναμέτρηση Χάποελ Ιερουσαλήμ - ΑΕΚ. Ό,τι καλό έχει πετύχει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ, το πέτυχε κατά κύριο λόγο με την άμυνά της. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, κέρδισε με 78-71 την Φουενλαμπράδα, με 73-63 τον Χολαργό, με 65-59 την Λιετκαμπέλις, με 67-78 την Κύμη, με 64-71 την Αντβέρπ, με 83-69 τον Ήφαιστο και με 77-81 τον Άρη. Η Ένωση αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στην άμυνά της προκειμένου να φτάσει στη νίκη και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Επομένως, η καλύτερη επιλογή για τον αγώνα φαντάζει το Under 161.5 πόντοι, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos