Στοίχημα: «Χτίζει» σερί η ΑΕΚ! (vid) - Να ξυπνήσει η Μούρθια

26 Ιανουαρίου 2019 15:56

Οι αγαπημένες μέρες των φίλων του στοιχήματος έφτασαν. Το Σάββατο (26/01) είναι εδώ, και το κουπόνι περιλαμβάνει πλήθος παιχνιδιών. Στην Ελλάδα, η ΑΕΚ θέλει να περάσει νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο, και το ματς έχει στοιχηματικό ενδιαφέρον.


Επιπλέον θα ασχοληθούμε το ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και με το μπάσκετ! Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για το στοίχημα μπάσκετ. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

 

Σε τρελή φόρμα η ΑΕΚ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από τη Σούπερ Λιγκ και την 18η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πανιώνιος υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τη φορμαρισμένη ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχει μπει εκρηκτικά στο 2019, και στα τρία τελευταία παιχνίδια της πέτυχε εμφατικές νίκες, με γκολ 12-0 υπέρ της! Το πιο πρόσφατο ματς της ΑΕΚ, ήταν το 5-0 επί του Κισσαμικού για το κύπελλο Ελλάδας. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δείχνουν να βρίσκουν τον εαυτό τους και βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το υπόλοιπο της σεζόν. Αντίθετα, δύσκολα είναι τα πράγματα στον Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι έχασαν εύκολα στην Τούμπα με 3-0, την περασμένη αγωνιστική, και μετράνει πλέον πέντε σερί ματς για το πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Έχουν απομακρυνθεί από την πεντάδα και αρχίζουν να φοβούνται για χειρότερες εξελίξεις. Ο Πανιώνιος ταλαιπωρείται από απουσίες και φαίνεται ότι δεν μπορεί να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα παλέψει για να μην μπλέξει σε περιπέτειες, και έπειτα ό,τι προκύψει. Πάντως, σήμερα είναι πολύ δύσκολο να βάλει φρένο σε αυτήν την ΑΕΚ, που βλέπουμε στους τελευταίους αγώνες της. Οι φιλοξενούμενοι είναι στο -6 από τον Ολυμπιακό και κυνηγάνε τη δεύτερη θέση. Αν συνεχίσουν σε αυτόν τον ρυθμό, έχουν σοβαρές πιθανότητες για να πετύχουν το στόχο τους. Θεωρούμε λοιπόν, ότι η ΑΕΚ θα περάσει νικηφόρα και από τη Νέα Σμύρνη, αφού είναι ανώτερη από τον Πανιώνιο, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πάμε λοιπόν με το διπλό, σε απόδοση 1.75.

Κερδίζει η Σαμπντόρια

Το ιταλικό πρωτάθλημα έφτασε στην 21η αγωνιστική του, και βρίσκει τη Σαμπντόρια να φιλοξενεί την Ουντινέζε. Οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό βαθμό στην έδρα της Φιορεντίνα, με το εντυπωσιακό 3-3, ενώ θα μπορούσαν ακόμη και να κερδίσουν, αν ήταν πιο προσκεκτικοί. Η Σαμπντόρια παλεύει για την εξάδα και παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν. Έχει τον Κουαλιαρέλα σε τρομερή κατάσταση και ειδικά στην έδρα της είναι πανίσχυρη. Στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς είναι αήττητη, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα, δύσκολα δέχεται γκολ στο «σπίτι» της. Από την άλλη, η Ουντινέζε έχει συμπληρώσει έξι αγώνες χωρίς νίκη εκτός έδρας. Σαν να μην έφτανε αυτό, ηττήθηκε και από την Πάρμα εντός έδρας, με 1-2. Έτσι, υποχώρησε στη 15η θέση και πρέπει να προσέξει για να μην την... πατήσει. Η διαφορά ποιότητας είναι φανερή φέτος, ανάμεσα στις δύο ομάδες, και αυτό αποδεικνύεται από τη βαθμολογική θέση τους. Παρά το μεγάλο ανταγωνισμό, η Σαμπντόρια δεν «κολλάει» κόντρα στους μεγάλους αντιπάλους της και διεκδικεί επί ίσοις όροις την έξοδο στην Ευρώπη. Για να τα καταφέρει στο τέλος, οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπως κάνει μέχρι τώρα, και να μαζέψει εκεί όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί. Ειδικά απέναντι σε ομάδες όπως η Ουντινέζε, οι νίκες είναι επιβεβλημένες. Επομένως, στηρίζουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Να ξυπνήσει η Μούρθια

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Εκεί, η Μούρθια θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Ανδόρρα, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι. Και αυτό, γιατί οι γηπεδούχοι έφτασαν τις έξι συνεχόμενες ήττες, και βρίσκονται πλέον στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Πάντως, είχε δύσκολο πρόγραμμα και δεν είναι κακή ομάδα. Ειδικά από κάποιες ομάδες που είναι από πάνω της, η Μούρθια διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ. Η Ανδόρρα από την άλλη, με ρεκόρ 8-9, παλεύει για τα πλέι-οφ. Δεν είναι κάτι φοβερό ως μπασκετικό σύνολο, όμως έχει καταφέρει να παίξει καλό μπάσκετ και να δείξει ένα πολύ μαχητικό πρόσωπο. Για κακή της τύχη, σήμερα δεν θα έχει στον αγώνα τον Αλμπισί, που τραυματίστηκε. Έξι αναμετρήσεις χωρίς νίκη είναι πολλές για τη Μούρθια, που δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σκέφτεται ότι μπορεί να υποβιβαστεί. Ήρθε η ώρα να πάρουν τα πάνω τους οι γηπεδούχοι, και το σημερινό παιχνίδι ενδείκνυται για να βγάλει αντίδραση. Η Μούρθια, με τη βοήθεια του κόσμου της, θα αναζητήσει μια άκρως σημαντική νίκη, που είναι και μονόδρομος. Μπορεί να σηκώσει το λάβαρο της... επανάστασης, και θα την εμπιστευτούμε. Επιλογή μας λοιπόν, η νίκη της Μούρθια σε απόδοση 1.95.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για τον αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos